Михайлов към Любо, Емо и Данчо: Спрете се!

Кажете си нещата в очите, не по вестниците, зове президентът на БФС
Обновена: 26 ное 2014 17:49 | 26 ное 2014 17:48, Красимир Ангелов
16
Михайлов към Любо, Емо и Данчо: Спрете се!
Снимка: Булфото

Президентът на БФС Борислав Михайлов призова Любо Пенев, Данчо Лечков и Емо Костадинов да спрат с нападките по медиите.

Михайлов излезе със специално изявление в официциалния сайт на футболната централа по скандалите, които се развихриха около националния отбор и БФС през последните няколко дни.

Както е известно, миналата неделя Пенев разкритикува остро футболните ни управници, които му отвърнаха подобаващо. Днес обаче се намеси Боби Михайлов.

Ето какво се казва в изявлението:

"Изминаха 10 дни от европейската квалификация на националния отбор с Малта. Равенството на практика лиши България от шансове за класиране на Евро 2016. Няма нищо по-нормално от това селекционерът на националния отбор да бъде освободен, след като във втора поредна квалификационна кампания не успява да постигне целите, които са му поставени.

Изговореното и написаното през последните 10 дни по този повод е недопустимо. Като президент на Българския футболен съюз категорично заявявам, че не приемам нито езика, нито аргументите, използвани в тази “дискусия”. Като капитан на този отбор най-официално призовавам всички свои съотборници от САЩ’94 да престанат да си говорят през медиите.

Кажете си нещата в очите, както сме го правили неведнъж в съблекалнята навремето. Но се придържайте към футболните аргументи, а не към личните обиди и клюки. Защото отдавна вече не сме футболисти, ролята ни е съвсем друга. Като членове на Изпълнителния комитет, всички ние трябва да си казваме, каквото имаме да казваме, на заседания, а не през вестниците", зове бившият вратар и завършва:

"Преди три години старши треньорът и неговият щаб бяха избрани с единодушно решение на членовете на Изпълкома. Сега са освободени отново единодушно поради липса на резултати. Това е част от футболното всекидневие, но не е повод за разправии по медиите. Европейската практика е друга. И докато аз съм президент на БФС, избран от конгрес, ще се придържам към нея”.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Що никой не се усеща, че Перуката ако си тръгне, нещата ще се оправят!
11
2
 
3
 
! Отговори
изчезващ вид преди 9 години
Разбърка Любо корясалото *** с клечка,но то отвътре си е рядко и на Боби му замириса и ги призова да си играят с говното в затворено помещение само между тях си, въпреки че добре знае,че така няма ефект и тези тримцата никога не биха се дрънкали по тези нелицеприятни теми без публика,защото и да се избистри в една караница истината,няма да я чуе обществото.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Перуката е виновен.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо не разбирам от футбол. И нищо не искам да разбирам де...Просто ума ми не може да побере как може един ритнитопковец да взима стотици пъти повече пари от един хирург който ежедневно спасява човешки животи. Е, не мога, вервайте ми
8
0
 
6
 
! Отговори
ставри преди 9 години
Цирк БФС отваря врати(не че ги е затварял последните години).Какво ли ще видим и чуем още?
7
1
 
6
 
! Отговори
сащ94 преди 9 години
когато започнаха квалификациите писах ЧЕ ЧИЧОВОТО ПЕНЕВ НЯМА НИЩО КАТО УСПЕХИ ЗА ДА БЪДЕ НАЦ.ТРЕНЕР платените ми натряскаха минуси.а искам да попитам и ПЕРУКАТА КАТО ШЕФ НА БФС КАКВИ УСПЕХИ Е ПОСТИГНАЛ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР,а не личните му успехи.рибата мирише от към главата МАЙ......но да не забравяме че сме в България.
6
1
 
18
 
! Отговори
сащ преди 9 години
всичките сте един дол дренки!!!
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
перуката пръв трябва да бъде обесен ..колко $ открадна ...мръсника
4
3
 
19
 
! Отговори
5 преди 9 години
на снимката перуката май щрака с пръсти??
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целта е кой ще изпапа повече от държавата.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аа,Лоби Михайлов рита една седмица във Рединг ,Мюлуз,Ботев,Левски,също така едни от най силните му изяви е на песните на Преслава.ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ СИНА МУ НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ БЛЪСНА И УБИ ЧОВЕК А ПОСЛЕ СЕ ПОКРИ ДОКАТО ТАТИ МУ ГО ОТЪРВЕ ОТ СЪД???
1
4
 
39
 
! Отговори
ЙЙ преди 9 години
Перукане, ти си виновен за всичко!!!Излез и обясни пред българите защо не сме се класирали на голям форум от 10 години, обясни и откъде ти и синчето ти имате средства за джипове и Ладборджини, при положение, че нито той, нито ти сте били футболисти в големи отбори!

Спонсорирани публикации