Петев: Отказах сериозни оферти, за да поема България

Искам да изградим стил, който да радва всички, обяви селекционерът
Обновена: 17 дек 2014 19:26 | 17 дек 2014 19:24, Красимир Ангелов
16
Петев: Отказах сериозни оферти, за да поема България
Снимка: Булфото

Новият селекционер на България Ивайло Петев призна, че е отказал сериозни оферти, за да поеме "трикольорите". Днес той бе официално представен като наследник на Любо Пенев.

"Първо, искам да благодаря на членовете на Изпълкома и на г-н Михайлов за оказаното ми доверие. За мен е голяма чест да бъда национален селекционер на нашата родина. Ще направим всичко възможно, за да измъкнем максимума от точки от тази квалификации и да изградим наш стил, който да радва всички", започва своето изложение Петев.

Той представи и своя екип - помощник треньор ще бъде Алекси Желязков, треньор на вратарите - Любо Шейтанов, лекар е д-р Валентин Великов, а кондициционен треньор - Роко Перота.

"Ние се познаваме доста добре, в клубовете за мен винаги целта е била първото място. Ще гледаме нещата мач за мач и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да извлечем от всеки двубой максимума.

Тези, които са в моментно най-добро състояние – те ще участват. Всеки може да бъде част от националния отбор", отсече новият треньор.

По думите му определяща ще бъде моментната форма при избора на футболисти. "Националният отбор е нещо велико и е дълг към държавата. Който дойде, трябва да дава повече от 100 процента. Това е, което искаме всички ние", поиска Петев.

Той не пожела да уточни, на кои отбори е отказал, за да поеме националния отбор. "Имаше доста сериозни оферти. Предизвикателството е доста голямо и смятам, че съм избрал най-доброто и се хвърлям в дълбоката вода".

"Ще направим всичко възможно да анализираме отбора на Италия. Аз им гледах съвсем случайно последния мач срещу Хърватия. Има доста време и ще се подготвим по най-добрия начин за този мач.

Сами ще станете свидетели какво ще се случи. Има първенства, в които няма зимна пауза и ще направя всичко възможно да проследя отблизо играта на тези футболисти, които и в момента играят“, завърши Ивайло Петев.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Stamen преди 9 години
Пенев ще го търсим под дърво и камък. Футболистите го бойкотираха защото ги караше да си вършат работата. Трудно се гради отбор когато Ники Михайлов е в него.
12
4
 
2
 
! Отговори
шутове преди 9 години
петев ще разрита мързеливите национали
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пьетев отказал оферти??Това някаква *** шега ли е?Този дето расъблякоха някакви квартални клоуни щял да "гради стил"........ОТВРАТ!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Петев: Отказах сериозни оферти, за да поема България...Тва Локомотив-Злокучене, Спортист-Долно Нанагорнище, Реал-Тутракан, направо ги отрязах! Даже и на Ударник-Алфатар отказах след дълъг размисъл...
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До доброжелателЩо бе, до Подуене за разлика от твоето село се ходи с трамвай.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти не пое България бе Петев,ти пое на целия изпълком ,на цялото бфс паламарката,ти прие да си изтривалка и спасителен пояс на банда загубеняци .Събличайй,и не забравяй,НИКИТО Е ГОЛЯМ ВРАТАР А ПОПЕТО Е ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ ТИ БИЕ ДУЗПАТА В АУТ
7
1
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Като гледам не е много умен селекционерът на "нашата родина".
6
0
 
5
 
! Отговори
Готино преди 9 години
До съдия чАналоваКато козунак е хахах
5
0
 
4
 
! Отговори
FR преди 9 години
Petio, shte sujalqvash bratche. Kato gledam kak sa te obgradili hienite, shte te oglozgat i shte ti izhvurlqt kokalite sled tova.
4
0
 
9
 
! Отговори
съдия чАналова преди 9 години
Перуката бая е набъбнал от бЕлото и Джак-а ;))
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
жена
2
3
 
8
 
! Отговори
истина преди 9 години
всеки гол до кръста има право на мнение
1
9
 
7
 
! Отговори
87 преди 9 години
този п..... поне да беше указал най малко съпротивление при стриптеса .... това не е мъж...................