Стойчо Стоев може да поеме Левски до дни

В понеделник може да има развръзка, призна треньорът
19 дек 2014 10:19, Красимир Ангелов
16
Стойчо Стоев може да поеме Левски до дни
Снимка: Булфото

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев най-вероятно ще стане наставник на Левски.

Стоев обяви, че води преговори със "сините" и в понеделник ще съобщи официално дали ще започне работа на "Герена", съобщава "Меридиан мач".

Както е известно, Димитър Димитров-Херо отряза Левски и в момента Георги Иванов-Гонзо търси усилено нов треньор.

"В понеделник може да има развръзка дали ще стана треньор на Левски. В момента все още съм без работа. До момента всичко изписано по мой адрес относно евентуален интерес от "Герена" са само спекулации", заяви Стоев.

"Следя всичко случващо се в българския футбол, но дотам. Ако бъда честен, едва ли има треньор в България, който може да откаже на някой от грандовете. Но не искам да говоря предварително.

а състоянието на Левски не е коректно да коментирам, защото в момента все още съм външен човек", подчерта специалистът.

"Да, и аз съм изненадан от състоянието, в което се намира отборът. За клуб със 100-годишна история това е тъжно. Феновете страдат от състоянието на любимия си клуб", завърши Стоев.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ЛевскиСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
ДОБРОЖЕЛАТЕЛ преди 9 години
И него ли да съблекат,горкият човечец не заслужава това!:)))
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойчо умната защото никога не късно човек да бъде омаскарен
12
0
 
4
 
! Отговори
sh1rzz преди 9 години
Ако ще и Висенте Дел Боске да дойде, статуквото няма да бъде променено, докато се купуват играчи "на кило", за да се угажда на агенти, комисионни и т.н.Трябва разбира се и треньор, който играчите биха искали, защото всички знаем, че когато те решат, тренера "духа супата" :)Трябва млади момчета от школата плюс треньор с качества, на които Стойчо не отстъпва. И време. И да не се сменя треньора всеки месец ,поне...А, и още нещо-2/3 от тоя отбор да го раздадат из дивизиите ..
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не вярвам нормален човек да отиде в ЛЕВСКИ след като феновете съблякоха ЕДИН КАНДИДАТ...Стойчо не се занимавай с ГЛУПОСТИ ! ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ !!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойчо е СТРАТЕГ,ИНТЕЛИГЕНТЕН,КРАСИВ умее да говори с хора все качества различни от на ГОВЕДАТА !ДА дойде в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НЕЗАБАВНО никво ЛЕВСКИ !
9
2
 
7
 
! Отговори
Последна новина преди 9 години
Батков - ЩЕ УВОЛНЯ ГОНЗО, ТОЙ ПРОВАЛЯ КЛУБА МИ!
8
1
 
5
 
! Отговори
запалянко преди 9 години
Като хлапе имах много проблеми, поради това, че не отговарях на задължителното за онова време условие да съм или чорбар или говедар. Още имаме соц.рефлекси и по навик сме фенове на отборчетата от Горубляне и Пачарево, без те самите да правят нещо съществено за фенската си маса. Те са тимовете на ДС - МВР и МНО, взимаха на сила всичко читаво от провинцията и се правеха на велики. След отмяната на задължителната военна служба, дори и собственост на бандити с политическа подкрепа започнаха да издиш
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По кой TV ще дават стрийптиса.
6
0
 
9
 
! Отговори
Един преди 9 години
А нали знаете защо се казва ПодУЯне? Крали Марко като стъпил с единия крак на Стара планина а с другия на Витоша и му се паднало там!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойчо Стоев може да поеме ПОДУЯНЕ до дни.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;това е заглавието. Успех на Ст. Ст.!
4
3
 
15
 
! Отговори
БГ преди 9 години
СТОЙЧО ТИ СИ УМЕН ЧОВЕК, НЕДЕЙ ДА ПРАВИШ ТЕЗИ ГРЕШКИ. КАТО БЕШЕ В ЛУДОГОРЕЦ МИ ХАРЕСВАШЕ ИЗКАЗВАНЕТО ТИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ, И ПРЕДИ И СЛЕД МАЧОВЕ, НЕ СИ ЕМОЦИОНАЛЕН. НЕ КАЗВАШ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА БИЛО ТО ЗА ФУТБОЛИСТ, СЪДИЯ, ИЛИ КОЙТО И ДА Е БИЛО. НЕ ПРАВИ ГРЕШКИ
3
1
 
23
 
! Отговори
Един преди 9 години
Лефски търси кого да съблече на пресконференция :)
2
5
 
27
 
! Отговори
ние, вие, те преди 9 години
СТОЙЧО НЕ ПРАВИ ГРЕШКИ,,, НЕ СТАВАЙ ТРЕНЬОР НА ТОЗИ ИЗПАДНАЛ ОТБОР, ТАМ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КАК *** ПАРИЧКИТЕ.. БЯГАЙ В ДРУГИ ОТБОРИ НО НЕ И В УЕФСКИ И СВИНЕТЕ
1
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
LEVSKI TARSI NIAKOI NEKADARNIK I NAMERI NAI-NEKADARNIA STOICO PISHTOLA.

Спонсорирани публикации