Лудогорец e за "отличен", гордее се Дерменджиев

Треньорът е спокоен за бъдещето на "орлите"
21 дек 2014 16:37,
16
Лудогорец e за "отличен", гордее се Дерменджиев
Георги Близнашки Снимка: архив, БТА

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев обяви, че е изключително доволен от постигнатото през 2014 година, и добави, че е спокоен за бъдещето на "орлите".

59-годишният треньор каза и какво ще изисква да подобрят футболистите му през зимата.

"Изключително съм доволен от постигнатото през годината и съм спокоен за бъдещето на отбора. В кариерата на всеки асистент настъпва издигане", изтъкна Дерменджиев.

"Бях помощник на много добри специалисти, като Люпко Петрович, Ферарио Спасов, Димитър Димитров - Херо, Стойчо Младенов, Ицхак Шум, Михай Стойкица", посочи той.

"Това са треньори, които са оставили трайни следи в мен. Не виждам какво толкова се изтъква, че съм бил помощник цял живот".

"Важни са футболистите. Затова винаги ги поставям на първо място. Необходимо е "Лудогорец" да продължи израстването си и да спечели нова шампионска титла", каза Дерменджиев.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
агента преди 9 години
А БЕ ПИЬНКА ТАКВА СРИЙ СЕ НЯ КАДЕ БЕ ПОДСЛУЩНИК НА ГЕЯ ДОМОВЧИЕВ
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На този Стойчо Стоев му остави класен отбор, а с това недоразумение Дерменджиев по инерция и с късмет успяха да се добутат до групите (Стоев победи Стяуа с 4:2 преди сезона, а този с измислен гол в 140-тата минути и дузпи едвам ги отстрани).До тук бяха, Цецка Панчеревска става шампион и проекта Рязанград се закрива.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DANACNITE ORGANI V S. RAZGRAD NE ZNAIAT LI S KAKVI PARI SE FINANSIRA LUDOGOREZ.V TAZI KRIZA OBSHTINA RAZGRAD E ZAFNALA I VARZALA.---1000000 LV. SUBSIDIA ZA LUDOGOREZ--KADE E DARGAVATA,KADE SA KONTROLNITE FINANSOVI ORGANI.
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
OTKADE LI IDVAT PARITE ZA LUDOGOREZ.AKO SA PRIDOBITI PO CESTEN NACIN -DOBRE.AKO SA PRIDOBITI PO NECESTEN ?KAKVO TRIABVA DA MALCIM LI?
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Упсех на Лудогорец.КУ* за левскарите и чорбите, отборите ви са манекенки и наркомани и за нищо не става."Гела", както злобно обичате да го наричате, показа на вашите перачи как се прави.От тук нататък ви остава само да завиждате и да хейтвате.Само за това ви бива.
6
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рук за Луноходец - отбора на *** и ***! Вън от БГ
5
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KALFATA SI OSTAVA VINAGI POMOSHTNIK.VAN LUDOGOREZ OT FUTBOLNIAT SVIAT.
4
12
 
12
 
! Отговори
Стар Левскар преди 9 години
Няма спор , че орлите показаха класен футбол в Европа , но класен в сравнение с другите ,, грандове " от родното първенство ! Що се касае обаче за шампионската титла , нека да не се лъжем , но ЦСКА със зъби и нокти ще я отстояват и смятам , че заслужено ще задържат първото място до краят на шампионата !
3
11
 
22
 
! Отговори
тт преди 9 години
Само Лудогорец !
2
5
 
27
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Желая успех на Лудогорец в мачовете от европейските турнири като не е лошо да имат самочувствие.Оценката отличен важи по-скоро у нас, за на вънка още трябва да се потрудят ,но още един път успех и напред.
1
3
 
27
 
! Отговори
Handicap преди 9 години
От една страна е грозно да участваш в първенство,в което много мачове са уредени и всички отбори са в играта.От друга пък много се изкефих как при трите им домакинства и гостуването на Ливърпул накараха съперниците им да положат сериозни усилия.Но типично по български сами си усложняваме живота.Добри мачове направиха.Дано продължат все така и да станат европейски ***,а не да се оправдават постоянно като много други.

Спонсорирани публикации