Коледен турнир по муай-тай се проведе във Варна

Малчугани от 6 до 16-годишна възраст демонстрираха уменията си в залата на СК ТИМ
1
Коледен турнир по муай-тай се проведе във Варна
Снимка: Черно море

Млади бойци от няколко варненски клуба участваха в Коледния турнир по муай-тай, който се осъществи с подкрепата на Андрей Василев от ПП “Движение “Нашият град” и благодарение на усилията на легендата в този спорт и главен треньор на СК ТИМ Красимир Димов и неговият брат Галин Димов (председател на СК “Вокил” и член на УС на БККБМТ).

Празникът се проведе в залата на СК ТИМ в морската столица.

Своите умения на ринга демонстрираха таланти от 6 до 16-годишна възраст, които се пуснаха в битките с много хъс и желание пред погледа на родители и гости. В турнира „Млади звезди по муай тай в нашия град Варна“ витаеше коледният дух, а усмивките на слизаха от лицата на всички, дошли да станат съпричастни с шоуто и да подкрепят малчуганите.

Един от организаторите - Галин Димов, заяви преди старта на двубоите: "Победени няма да има, всички са победители!”

Главната цел на турнира беше привличане на децата и юношите към спорта и физическото възпитание и популяризиране на бойните спортове в града. Освен състезатели на СК ТИМ и СК “Вокил”, участваха още бойци на СК “Боил” (треньор Красимир Кирилов), СК “Йорк” (треньор Станислав Бахчеванов) и СК “Легия” (треньор Тодор Тодоров).

Подаръци и награди имаше за всички участници, които бяха осигурени от ПП "Движение “Нашият град" и връчени от Андрей Василев и от зам.-кмета на Владиславово – Юлиян Рязков.

В една от паузите между срещите бойци на СК ТИМ изпълниха и традиционния за този спорт боен танц "Уей Крю", което допринесе още повече за доброто настроение. Сред гостите бе и 3-кратния световен шампион по кик-бокс и муай-тай – Владимир Вълев – Питбула. В залата бяха още Милен Маринов, както и Станислав Вълчев от СК ТИМ, който преди няколко месеца спечели европейската титла по муай-тай в Букурещ.

С широка усмивка на лицето той разкри пред медийна група "Черно море", че изпраща една изключително успешна за него година и благодари на своя треньор Краси Димов. Вълчев си пожела за 2015-а да прибави и световна титла към своята колекция.

Автор: Иван Барбов
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Варнамуай-тай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
A zashto ne uchastvat boici na Skiparnov,nyakoi znae li?Radvam se za turnira.Sporta e zdrave i disciplina.Red i harmoniya.