Късмет, съдии и Мъри спряха Гришо

Българинът отпадна на 1/8-финалите в Мелбърн
Обновена: 25 яну 2015 15:54 | 25 яну 2015 15:30, Александър Попов
105
Късмет, съдии и Мъри спряха Гришо
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна незаслужено на 1/8-финалите на Australian Open, след като бе победен от Анди Мъри. Британецът стигна до успеха след 7:5, 6:7(5), 6:3, 7:5.

Британецът обаче в никакъв случай не надигра нашето момче, като Григор изигра супер мач, но направи елементарни грешки в ключовите моменти от срещата и това му коства загубата. Двамата се срещнаха в мач от 1/8-финалите на турнира.

Съдийските грешки дадоха своето отражение и при сетбол на сервис на Мъри в полза на Григор заради нелепо отсъждане на лайнсмена се наложи точката да бъде преиграна.

В най-важния сервис гейм на Гришата при 5:5 и 0:15 в последния сет ас на нашето момче не бе признат пак заради разминаването между съдиите и се наложи точката да бъда преиграна. Всичко това даде отражение.

Българинът водеше с 5:2 в четвъртия сет, но по нелеп начин загуби пет поредни гейма и противникът му се добра до крайния успех в мача. Той имаше солидна преднина от 3:0 гейма в първия сет, но тогава липсата на концентрация в ключовите моменти му попречи.

Така Гришата отпада от турнира с един кръг по-рано в сравнение с миналата година. На 1/4-финалите той ще се изправи срещу Ник Киргьос, който обърна от 0:2 до 3:2 сета Андреас Сепи.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и това никак не емалко, ама акоиска повече трябва да си оправи този сервис
80
0
 
3
 
! Отговори
Да, чул съм. преди 9 години
До ФЕН НА ТЕНИСА> Да сте чули Белгия да се е прочула с някаква търговска марка...Махни бирите, шоколадите, пържените картофи, спа и тям подобни глупости. Ами Fabrique Nationale dHerstal нещо да ти говори?
79
1
 
7
 
! Отговори
do 95 преди 9 години
Най-популярното нещо от Белгия е думата "спа" - балнолечение. Използва се сигурно в почти всеки език."Терминът "спа" произхожда от името на белгийския град Спа, познато още от римско време, когато мястото се наричало Aquae Spadanae"ПС: Радвайте се на Григор, защото друг като него няма да има!
78
5
 
6
 
! Отговори
naco преди 9 години
Продължаваме да ГОВОРИМ! Защо? Не Ви ли стига случая "кобрата"! Стига! Това са ни възможностите!
77
1
 
7
 
! Отговори
До ФЕН НА ТЕНИСА преди 9 години
"Да сте чули Белгия да се е прочула с някаква търговска марка, а е един от най-големите кредитори на САЩ!"Всъщност всички сме чували - бира Стела Артоа, и доста други скъпи бири и шоколади. Саксофона също е изобретен от белгиец. И пържените картофки във фунийка със сос :D
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 88Впечатляваш с познанията си по тенис.Особено с тези 40 минути за първия гейм си ми ясен.Истински фен си. *** и неграмотен но за сметка на това нагъл и досаден.БравоС!
75
1
 
12
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
Айде стига с тоз късмет и тез съдии ,ве ! Момчето загуби и това е. Ако не ни е виновен някой друг - няма да е ! Да гледа напред , да се готви и това е. Аз вярвам ,че може да е един от 5-те най-добри в света . Сега остава и той да си повярва.
74
0
 
2
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Ако той е направил елементарни грешки, значи не е било супер мач за него, нали?
73
1
 
18
 
! Отговори
Alex преди 9 години
Григор се би сам в 4тия сет няма какво да се лъжем. Играта беше психическа през целия мач. Мъри не спря да се оплаква от съдийски решения, камерата му пречеше, не можеше да си хвърли топката за сервиз хиляда пъти. Типичното дразнещо английско поведение - всички са ми длъжни да ми ходят по *** и са виновни за всичко.Като заключение: Стана интересен мач, Гришо се би сам накрая, *** Murry and the horse he rode in on!
72
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЛЕЙ СА В ИМЕТО НА МИРА БЕ ИГРАЧ,ПОНЕ ВЪВ ТОВА ОТНОШЕНИЕ БЪДИ ПРЪВ,ДАЙ ТОН НА ГОЛЕМИТЕ И УТРЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩЕ ГОВОРИ ЗА ТЕБ
71
7
 
3
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Какъв съдия бе комплесирани мутанти?Съдийте, марсианците и кучето на съседа пречат на недудачниците булгаристански.ДОКАТО НЕ ИЗТИЕТЕ от манталитета си това провинциално поведени все ще сте последни на опашката.СРАМ ме е че имам нещо общо с тази нация на НЕУДАЧНИЦИ!8197ОтговориПрочети цялата статия тук: dnes.bg/sport/2015/01/25/kysmet-sydii-i-myri-spriaha-grisho.252382
70
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди една година никой нямаше да повярва че Григор ще стигне дотук. Да играе с играчи от четворката и да ни е яд, че не е бил. При това мачът бе трудно - първия гейм се игра 40 минута, във втория имаше тайбрек и се игар 72 минути, третия също бе дълъг,, а четвъртия началото тръгна за Григор.... великолепен мач, но му трябав още малко класа....
69
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гришо бе невероятен, но малко не му достига за да е от класата на най-големите. Мъри бъроз се възстановяваше психически, умееше да накъсва играта когато трябва, на няколок пъти симулираше контузия и подведе нашия. Гришо изпусна няколок чудесни възможности да реши мача при 3-0 в пъривя гейм и във третия, както и при 5-4 в четвъртия когато сервираше... Допусна вместо това Мъри да му вземе лесни геймове два пъти го направи от 3-0 - 4-4, не си взе гейм при 5-4, това реши мач. Добър е но може иоще..
68
0
 
18
 
! Отговори
ivo преди 9 години
Какви съдии ,какъв късмет? Мъри игра по зряло и с постоянство. Григор няма стабилност, играе на приливи и отливи .За мое съжаление и моята игра е така .Гриша да е жив и без контузии и му желая успехи.
67
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мача може да се опише с няколко думи."Вишти мъ как са фърлям, как съ мятам"Мъри омете корта с ***.ФАКТ!!Всичко останало са ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.Приказката на аскуфскуто ПРИКЛЮЧИ.В края на сезона ще е извън топ-20.
66
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОЧАКВАХ ГРИГОР ДА СЕ ЗАЛЕЕ С КОФА ВОДА В ЦЕНТЪРА НА КОРТА ПОД НАСЛОВ НЕ НА ВОЙНАТА ,АМА ЩЕ ИМА ОЩЕ ДА ЧАКАМ,КОГАТО СЕ НАУЧИ ДА БЪДЕ БЪЛГАРИН ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ И НОМЕР ЕДНО В ТЕНИСА
65
2
 
1
 
! Отговори
London преди 9 години
До Анонименnali grigor pobedi andy na Wimbledon
64
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХА-ХА-ХАСъдийте, марсианците и кучето на съседа пречат на недудачниците булгаристански.ДОКАТО НЕ ИЗТИЕТЕ от манталитета си това провинциално поведени все ще сте последни на опашката.СРАМ ме е че имам нещо общо с тази нация на НЕУДАЧНИЦИ!
63
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все съдиите виновни. Как пък веднъж Григор не направи една чиста победа срещу големите в тениса? Взема един гейм и след това блокира. Това е всеки път. Най-доброто му класиране е в десетката. Просто няма потенциала и психиката да влезе в тройката.
62
0
 
11
 
! Отговори
pak li padna... преди 9 години
grisho moze i da pana no dostoino ; ima vreme shte my izgree i negovata zvezda

Спонсорирани публикации