Стъки бързо загуби след две години отсъствие

Станислав Недков отстъпи на украинеца Никита Крилов
25 яну 2015 17:13, Александър Попов
29
Стъки бързо загуби след две години отсъствие
Снимка: архив

Станислав Недков се завърна в UFC след почти две години отсъствие заради контузия в коляното, но изгуби от украинеца Никита Крилов.

Двубоят започна силно за Стъки, който започна играта в стойка и нанесе няколко добри удара с ръце, които попаднаха директно в главата на опонента му.

Крилов обаче после успя да спре събаряне на Недков и нанесе няколо тежки удара, включително и един с коляно, като след това хвана главата на Недков и от там да го контролира, докато не успя накрая да фиксира гилотината и да принуди нашия боец да се предаде.

Това беше и третата по бързина победа със събмишън в полутежката категория на UFC.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Станислав Недков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
16
 
! Отговори
ажгйя преди 9 години
Преди години тренирах в същата зала, където ходеше на фитнес. В нея също ходеха деца, които тренираха спортна стрелба. Просто беше обща голяма зала, с уреди за фитнес в едната страна и мишени в другата. Едно дете му се изпречи, той беше ядосан и го удари в гърдите с доста сила. Не съм го виждал после, но казаха, че е имало счупено ребро. Не беше повече от 10 годишно.
16
4
 
14
 
! Отговори
атанас преди 9 години
Боксът е спорта на дядовците, ММА е спорта на новото поколение!
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чък Лидел - счетоводител, Кейн Веласкез - педагог, Чаел Сонен - социолог, Шейн Каруин - инжинер (има му дори контактите в интернет в фирмата, в която работи), ТЖ Дилашоу - биолог и още и още...Това, че в България се навъртат само криминални мутри в този спорт не значи, че е така и в глобален аспект, да не би и футбола да не е пълен с мутри... ама българския народ е *** така че комплексарските ви коментари не ме учудват, и да това е спорт при това мъжки и доста красив, ако го разбираш...
14
5
 
15
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До СпортистТи си абсолютен *** който приказва глупосто. Точно в този спорт има най-много лекари, юристи и други подобни в сравнение с другите спортове. И защо е така. Ами простият ти мозък ще схване, че хората го тренират най - често в зряла възраст, а не като другите спортистчета, които просто не им се учи и се записват в спортното училище за да изклинчат от учебният процес. Много ви разбира главата на всички, които стоите на масата или пред компютъра
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛюбоЛюбчо,много си зле бате! Тоя чобанлък трябва да го забранят!А разсъжденията ти показват всичко останало,но не и че познаваш"спорта" !
12
4
 
20
 
! Отговори
Спортист преди 9 години
До ЛюбоТова е всичко друго,но не и спорт! Че е боен,боен е,но ми прилича на бойна простотия или боен селски чобанлък!Иначе съм твърдо за това,че спортът калявя характера и изгражда човек,като личност!Във всеки друг спорт има много представители на научната,творческа и художествена интелигенция,журналисти,лекари,учители,банкери и представители на от вс.други области,но това е единствения такъв,в който се подвизават хора със съмнително образование и настояще!
11
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И той като Опулев напълни памперса. Явно баба му Юлияна му е изпила силите
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Любоmnogo goem si be
9
6
 
19
 
! Отговори
Любо преди 9 години
ММА си има правила и то доста строги , просто правилника е по освободен за да може всеки спорт да е засегнат по малко , затова е и ММА ( няма да ти превеждам ).И относно това на какво те учи , ти всяко нещо с физическа полза ли го правиш и с цел да те научи на нещо ? На какво те учи телевизора или радиото ? Тоя чобанлък те учи на дисциплина , най-малкото и изгражда истински приятелства , а не такива дето са само за маса :)
8
19
 
19
 
! Отговори
Любо преди 9 години
Абе мухльовци , бойните спортове каляват характера много повече от всички изпитания, които ви хвърля жалкия ви живот върху вас.Но не мога да ви виня за това че сте прости , бойните спортове не са като салатата и ракията.А това дали изискват много мозък , не мисля че е релевантно , ти като имаш в излишък , жена ти няма да се *** с комшията ти , защото от 10 години не си спортувал нищо освен ядене на хляб.
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отварям да чета за григор димитров и гледам някакъв с разбит нос отдлу на статията :). Що за спорт са бойните спортове ?
6
3
 
26
 
! Отговори
Манолски преди 9 години
абсолютен ***, ама щом Юлияна Дончева си го харесва такъв - да си го гушка хахаахх
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре го е начервил по лицето, но това е стратегическа загуба!
4
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продължаваме напред.
3
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отвратителен спорт! Ако е спорт.
2
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обичам бокса, но това не е спорт за мен. Селска история.
1
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опитват се да накарат мутри и бичмета, да не рекетират хората, а да се бият помежду си