Гуардиола намекна за напускане

Треньорът говори в минало време за престоя си в Мюнхен
Обновена: 26 яну 2015 14:09 | 26 яну 2015 10:15,
6
Гуардиола намекна за напускане
Снимка: Reuters

Наставникът на Байерн Мюнхен - Пеп Гуардиола, мисли за напускане след изтичане на договора му през 2016 година, пише вестник "Билд".

При среща с фенклуба на Байерн в Грединг испанецът потвърди, че е готов да коментира с ръководството удължаване на договора си. На всички обаче направи впечатление, че специалистът говори в минало време за престоя си в Мюнхен.

"За мен беше голямо предизвикателство, а също за съпругата и децата ми. Без значение какво ще се случи аз си изкарах страхотно като треньор на Байерн и бях много щастлив тук. За мен беше сбъдната мечта", загадъчно заяви Пеп.

Близо 300 фена присъстваха на срещата с Гуардиола, който не даде ясен отговор, когато беше попитан колко дълго време смята да остане в Мюнхен.

Смята се, че до голяма степен решението на треньора ще бъде свързано с представянето на Байерн в тазгодишното издание на Шампионската лига.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заради този *** Байерн пропусна КЕШ -2014! УЧУДВАМ СЕ ЗАЩО В КОЛОСАЛНИЯ Байерн взеха този треторазреден каталунски ***!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гуардиола не може да разбеер как се играе в немсското първенство - преса, преса, преса. тия разцъквания отдаван им мина времето.
1
8
 
9
 
! Отговори
Баян Мюнхннн преди 9 години
Байерн е кола тип " Американ масъл", която иска дзвер да я подкара.Дзвер,какъвто бе Хайнкес.Гуардиола е за полски фиатчета като Барса.