Храната: начини на употреба

Вижте как технологиите превземат уюта на вечерята
28 яну 2015 19:36,
11

Снимка: Miho Aikawa

Японският фотограф Михо Айхава създава серията от фотографии "Вечеря в Ню Йорк". Както се подразбира, действието се развива в Ню Йорк, а на снимките застават непринудени жители на града, които просто вечерят по обикновения за тях начин.

Снимките излъчват спокойстиве, хармония и уют, но и показват колко много технологиите и интернет са навлезли в живота ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък вечер пердаша по един брус домашна сланина с две големи глави лук , един топъл хляб и едно кило червено гъсто вино. Преди това обаче, опъвам двеста грама петдесет градусова гроздова домашна скоросмъртница и се чувствам като ДЗМЕЙ горянин !
7
0
 
0
 
! Отговори
25г. преди 9 години
До 5Ама няма, затова гледай си зомбираните богати любимци, как набиват хотдози и пици пред лаптопа и се радвай.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз се хващам на бас тук че 90 % от форумците си слагат мезе за вечеря и започват от ракийка със салатка или направо с вино пред компютъра с тънки мезета и слушалки на ушите пуснали си любимият си тил музика докато пишат коментари. И аз не помня вече откога не съм пийвал и хапвал вечер пред компютъра....цяла вечност мина.
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако бяха снимки от Москва, нямаше да са зомбирани, а герои. То тея "русофили" в сайта дето коментират е хубаво да научат малко руски език и да поогледат как е в момента в Русия.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си ли по време на хранен да слушаш реч на другаря Станишев или на другаря Сидеров, не ми го хвалете.Гениите на нашето време, титаните.
3
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
АЛООО===КЪДЕ ИМА ЗДРАВА ХРАНА В МАГАЗИНИТЕ В БЪЛГАРИЯ---ВСИЧКО Е ГМО--РИОКОЗ МЪЛЧИ ВЕЧЕ---ВЕРИГИТЕ МУ ЗАТВАРЯТ УСТАТА С ПАРИ---ПЛАН РАНЪТ В ДЕИСТВИЕ---ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ДО 2020 ОЩЕ 2 000 000 БЪЛГАРИ---СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ
2
0
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Абсолютно нормално за времето в което живеем. Едно време си бях купил поставка за книга, понеже не сядах да ям, без да чета. Сега си пускам някой филм и гледам докато ям :)))
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зомбирани ***.

Спонсорирани публикации