Волфсбург срази Байерн Мюнхен

Дост и Де Бройне с по два гола за побоя с 4:1
31 яну 2015 08:48, Елка Василева
2
Волфсбург срази Байерн Мюнхен
Снимка: Reuters

Волфсбург разтресе Байерн Мюнхен с 4:1 в среща от 18-ия кръг на германската Бундеслига, играна на стадион "Фолксваген Арена". Това бе първа загуба за мюнхенци в първенството този сезон.

"Вълците" играха изключително силно и откриха резултата рано-рано чрез Бас Дост, получил пас от Де Бройне. В добавеното време на първата част нападателят вкара втория си гол в мача, пращайки страхотен снаряд от границата на наказателното поле.

Малко след почивката авансът на домакините стана класически, като този път Де Бройне бе изведен от дълбочина и матира Нойер. Две минути по-късно Хуан Бернат намали след грешка на защитата.

Байерн опита да наложи натиск, но беше отказан в 73-тата минута, когато Де Бройне се разписа за втори път. Вторият в таблицата Волфсбург събра 37 точки и вече изостава на осем пункта от лидера в класирането Байерн.

Интересното е, че през целия есенен полусезон Байерн бе получил само три попадения във вратата си.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Този човек е най неприятния треньор в последно време. Въведе футбола на безсмислена бродерия с Барселона, сега го налага на германците които не го понасят, и то на супер отбор Байерн! Плюс това не смее да разкара хазарското лале, а когато идваше в отбора казваше че го вижда без Робин.

Спонсорирани публикации