Батков: Лудогорец управлява БФС

"Футболната ни централа трябва да се премести в Разград"
3 мар 2015 18:58, Екип на Dnes.bg
15
Батков: Лудогорец управлява БФС
Снимка: Булфото, архив

Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков нападна БФС след решенията на Дисциплинарната комисия след мача от първенството между Литекс и Лудогорец.

На двубоя от първенството в събота в Ловеч звездата на гостите Козмин Моци си позволи да отправи обидни жестове, след като беше отстранен с втори жълт картон, но за това беше наказан само с парична глоба от 1000 лева, както и за един мач за червения картон.

Публиката на Литекс пък хвърли бомбичка, която падна до крака на защитника на разградчани Александър Барт, ловчалии отнесоха санкция от 3000 лева.

"Изненадани сме от решенията на БФС. Смешно е. Какво ли щеше да се случи, ако наш играч беше направил същото като звездата на Лудогорец? Или ако нашата агитка беше направила същото, както тази в Ловеч?"

"На шега подхвърлих, че седалището на БФС трябва да се премести в един град в Североизточна България (визирайки Разград). Явно там се взимат решенията", каза Батков.

Собственикът на "сините" коментира и равенството 1:1 срещу Хасково в срещата-реванш от турнира за купата на България, след което столичани продължават на полуфиналите с общ резултат 4:1.

"Не мога да бъде недоволен, като се има предвид, че пет титуляра не играха. Пожелаваме успех на Хасково и на Емил Велев, който е наш кадър", каза Батков.

"Поводът да дойда беше и бенефиса на Емил Ангелов-Бабангида, наш футболист от европейския ни поход преди 7-8 години. Той е заслужил бивш играч на Левски", допълни той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: левскибатков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снежната топка, която "нокаутира" Стойчо миналата година, беше безплатна за уески - щот' Стойчо не бил показал медицинско.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След 8:0 с Хасково всичко с БФС беше наред,След 1:1 с гол от засада, Оппа? МааФиЯ, МаааФиЯ!!!Смях....Гледай си играта на отбора.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На това му се вика храни куче да те лае.Ако не беше Домусчиев вие фалирахте бе .Първенството е уговорено,виждате цирковете след първите мачове
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Махай се от Левски бе!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ха сега да видим *** ко шъ прайм
6
2
 
10
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 9 години
Га бяхте "силните на деня" управлявахте вие.Тчгава не ревахте .Га сте отдолу ревете...
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nomer 5 pomnish li predi godini priso ot CSKA za syshtoto kato COCI det napraVI KOLKO BE NAKAZAN AZ DOBRE SI SPOMNQM-7 macha a COCI samo edin I se zavryshta tochno za macha sys vas
4
6
 
12
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Хайде и този нашия почна като смешните чорбари да говори глупости. ИГРАЙТЕ СИЛНО И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ СА ЦЕНТРАЛИТЕ!
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EDIN BOLEN ZA VRAZVANE
2
5
 
20
 
! Отговори
циник преди 9 години
Абе БАЙ ГАНЪО, ще управлява как няма да управлява, като и ти и ЛУПИ, и МУТРАТА БАТ ВЕНЦИ, и ГРИШАТА ЧЕСТНИЯ, и ГИГОВЧЕТО и т.н., и цялата Ви ***, барабар с БФСто и ПЕРУКАТА, на опашка се редите, на колене пред разкопчания дюкян на ДОМУСА, прав е човека Който плаща, той поръчва музиката, а Вие некадърници трябва с шутове да бъдете изритани, *** няма кой, щото с паричките от френската любов си плащате на разни *** да Ви пазят и клакъори да Ви пляскат. М Ви!
1
4
 
14
 
! Отговори
като ще се местим... преди 9 години
А ти Баце трябва да се изместиш в спортния тотализатор....

Спонсорирани публикации