Голмайсторите за България: Разочаровани сме

Съжаляваме, че не спечелихме, сподели Попов
29 мар 2015 07:48, Елка Василева
64
Голмайсторите за България: Разочаровани сме
Снимка: Булфото

Голмайсторите за България при равенството 2:2 с Италия – Ивелин Попов и Илиян Мицански, изказаха съжалението си, че не победихме „адзурите”.

Двамата се разписаха съответно в 11-ата и 17-ата минута, а в 84-ата Едер оформи крайния резултат. В 4-ата минута пък гостите поведоха с автогол на Йордан Минев.

”Съжаляваме, че не спечелихме, Тази победа щеше да ни даде импулс. Неприятно е, но какво можем да направим? Да не забравяме, че все пак играхме с Италия, да хвърлим повече сили и да се изморим в края”, каза Ивелин Попов.

”Направихме хубави и интересни неща в атака, което ме радва. Когато играеш освободено, нещата се получават. Не знам какво не беше наред в предишните мачове. Сега ще играем мач за мач и ако се представяме така, феновете никога няма да ни винят”, каза още Попето.

”Разочаровани сме. Можехме да победим, но срещу Италия и една точка е успех. Надявам се следващите мачове да играем по-добре. Има още доста срещи и шансове да се класираме на 3-то място. Като се играе задружно става, повече се защитавахме и разчитахме на контраатаки”, заяви пък Мицански.
 

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
16
 
! Отговори
Перука - оставка преди 9 години
Какво още ртрябва да се случи, за да си подаде оставката този наглец Перуката? Заради него пробутват и некадърния му син в националния отбор. Вчера и двата гола паднаха след вратарски грешки. Не е редно Стоянов - участник в ШЛ с Лудогорец и играещ редовно да бъде резерва на резервния вратар на средняка в Турция Мерсин. Оправданията на Петев звучат изключително нелепо. Оставка за Б. Михайлов от БФС. Откакто е президент на БФС нямаме участие на голям форум.
48
0
 
18
 
! Отговори
Дидо преди 9 години
Ами отново паднахме заради вратарски грешки. Защо след като е очевидно, че вратарят ни не се справя добре и има наличен в пъти по-добър вратар, се пуска този?!Няма логическа причина.
47
0
 
2
 
! Отговори
хитрец преди 9 години
Да бе,а ние сигурно не сме
46
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми така е.На Конте му се карат, че вкарва в игра футболист, критичен за италианския шампион.На нашите им се караме, че вкарват в игра никому неизвестни куци коне, станали футболисти просто щото мама и тате имат парички и влияние....
45
0
 
24
 
! Отговори
WTF преди 9 години
Ако вие футболистите бяхме мъже, щяхте да го саботирате. Следващият мач на загрявката при първия съдийски сигнал просто се приберете в съблекалнята в знак на протест. Не ви ли писна да берете срам заради едно ***. Валери Божинов в националния. Какво прави това чалгаджийско недоразумение там?!?!
44
0
 
19
 
! Отговори
фифти фифти преди 9 години
Докато баджанАците играят в един отбор победа няма да има всичко трябва да се дели на две :-) ПРОДАЖНИ СМЕШНИЦИ
43
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...що си мисля ,че беше по-добре да застане Борето Михайлов,вместо Никито Михайлов ?!?!Или ...греша ?!?!
42
0
 
46
 
! Отговори
Homer Simpson преди 9 години
Ако имамхме вратар може би щяхме да победим....но уви с михаилов на вратата няма да стане.
41
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато не се разкара семейство Михайлови от БФС и националния отбор, нещата в българския футбол няма да се оправят.
40
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това *** Михайлов кой го сложи на вратата? Колко пъти трябва да се убеждаваме, че ако не е Татенцето този и народна топка няма да го вземат да играе. А Попов, тази лига на кого плаща, че го извикаха? А Божинов??? Последният освен татуировки и женски истории във футбола нищо не е сътворил. Преди като гледах национала имах чувство нещо велико което ще се състои. Сега ги гледам с презрение и погнуса!! А билет ще си купя на Куково лято.
39
0
 
4
 
! Отговори
ставри преди 9 години
Този равен мач със Италия се превръща автоматично в наша победа.Защо ли има второ полувреме,да вземат да го премахнат или да не се измарят отличните ни футболисти-да се хвърля чоп(но нека да е от някоя дискотека)
38
1
 
44
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
Ако имахте и ВРАТАР , можехте да победите... С тоя некадърник-толкова !!!
37
0
 
34
 
! Отговори
ням коса преди 9 години
перуканите-гробарите на българския футбол
36
0
 
5
 
! Отговори
Do &&@#% преди 9 години
Хахах ти как ги нареди точно и ясно хареса ми хахах
35
0
 
19
 
! Отговори
Истукан преди 9 години
***, никой не ви гледа вече. Аз само разбрах резултата като прочетох спортната новина. Стана ми смешно, че са се излъгали да вкарат 2 гола напразно.
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
корнери - 17 на 1 в полза на Италия, изстрели към вратата 17 - 5 в полза на Италиянямам какво повече да кажа :)
33
3
 
44
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Чалгаджии, манекени и ***. Известни сте в света и в България не с футбол, а с купонджийските ви пиянски партита. Как искате да сте силни футболисти като не мислите за футбол, а за забавления и удоволствия. В новините пишат за вас как сте се развели и сгодили с популярни манекенки и чалгаджийки и как редовно ходите на нощни партита, като препивате. С това сте известни. Аз ако бях селекционер, щях да ви бия шута и на ваше място да сложа юноши. От вас не става футболисти, стойте си във вас.
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е заради изпусната дузпа с Малта и бойкота против Любо Пенев!
31
1
 
22
 
! Отговори
що? преди 9 години
А когато провалихте предните две срещи?Пълни смешници!Видя се вчера ясно.Сега като ги подгони Петев,и той ще стане лош.Само стойте и гледайте.
30
0
 
32
 
! Отговори
&&@#% преди 9 години
Трупа от разглезени чалгаджии. Синковеца Михайлов, алкохолика Попов, жиголото Божинов.функционера Петев. хайде кой от където е.

Спонсорирани публикации