Стойчо Стоев призна: Няма как без пари Левски да е на върха

Ситуацията е трудна, борим се да излезем от нея, заяви той пред Gol.bg
Обновена: 16 апр 2015 17:15 | 16 апр 2015 17:14, Красимир Ангелов
13
Стойчо Стоев призна: Няма как без пари Левски да е на върха
Стойчо Стоев. Снимка: Булфото

Треньорът на Левски Стойчо Стоев даде интервю за Gol.bg въпреки натоварения си график. В него той разкри доста любопитни неща – говори за финансовата криза и за бъдещето на клуба, готви ли капани на Лудогорец, има ли бунт на чужденците, това ли е най-трудният момент в кариерата му... Ето какво каза Стоев:

Как ви се отразява напрежението в Левски?

- Във футбола постоянно има напрежение и се свиква с него. Ако кажа, че въобще не ми се отразява, ще излъжа, но е нормално.

Каква е разликата между Левски и Лудогорец?
- На този етап е ясна – финансовата. Надявам се в един момент Левски не само да стигне тяхното ниво, но и по-високо. Нормално е когато имаш нужния финансов ресурс – нещата да стават. Когато го нямаш – е по-трудно. От там идва всичко – организационно, селективният процес, много неща. Модерният футбол се прави с много пари. Няма възможност един отбор, който няма пари, да е на върха, а богатият да е на дъното.

Левски има много повече фенове от Лудогорец. Това как ви влияе?
- Това е емоционална помощ от тяхна страна и можем само да се радваме. Те дават повече позитив, отколкото негатив. Винаги, когато имаш много фенове, идват повечето успехи. Моралната подкрепа е изключително важна и те ни я дават.

Какво ви харесва в настоящия отбор на Левски и какво не ви допада?

- Постепенно променям някои неща, но няма как да станат за три месеца. Нужно е повече време, за да се стикова един добър отбор и да изглежда спортно-технически наистина добре. Най-важно за един треньор е, не само за мен – е търпението и доверието. Това са най-важните и основни неща.

Цялото интервю прочетете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: левскиСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Благодаря Ви! преди 8 години
Благодаря ви,че спряхте излъчването на първенството по телевизията.Нацията рано или късно ще признае приноса ви за съхраняването на психическото здраве на народа.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До историкСрамите името на Дякона.
8
4
 
6
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Чакали на спирката треньорите на Левски и ЦСКА. Дошла шестицата и треньорът на ЦСКА подканил, хайде да се качваме. Треньорът на Левски отговорил, аз ще се кача на втората шестица.
7
4
 
4
 
! Отговори
МВР и ДС преди 9 години
Аре ся на говедата Тара им бил виновен. А когато Борат печелеше купа след купа що не викахте срещу него! Тогава Чорни переше пари през смешното ви об(т)орче и купуваше мачовете в първенството. Дори ФеКа Дузпа ви бяха нарекли, защото, ако помните нямаше мач без да ви свирят ПОНЕ една дузпа. КАто излезете обаче в Европа и веднага ви разкриваха. Дори ви излезе международното име Ел ***. Май и това сте забравили?
6
1
 
4
 
! Отговори
до Влади преди 9 години
Абсолютно си прав!!! Треньорите ни са без образование, с футболно минало, без езици и интелект на таксиметрови шофьори. Вижте Гонзо, пълен ***, Стойчо Младенов същата работа, алчен до полуда и който и да вземете от нашите, ами този на Лудогорец, като байчо от училището. Ами Петев, целувач на Перукеров, посредственост, посредственост, голяма посредственост. Кажете ми един да говори Английски.
5
1
 
6
 
! Отговори
Истина преди 9 години
Докато Батков е в Левски, никога, ама НИКОГА няма да тръгне напред отбор!!! Къде отидоха всички пари от Ш.Л, Л.Е и т.н.? Въпрос без отговор.
4
1
 
5
 
! Отговори
Соц преди 9 години
Плюс това той не може да излезе да играе вместо тях, играчите кат не слушат треньора :)
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е кво да прави човека бе, той там си е за пари, нормално. Кво да каже при тия простотии Баткови и Гонзови. Нещата са ясни. Автомобила работи с гориво.
2
4
 
9
 
! Отговори
МАРАШЛИЕВ преди 9 години
Какъв връх, бе Стойо... Вие сте у ВТОРАТА шестица !!! ВТОРАТА !!!
1
3
 
10
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
За синята фланелка тряба да се жертваш и без пари... Или това беше при социализъма?

Спонсорирани публикации