Най-после! ЦСКА има нови собственици

Ивайло Манджуков и Милко Георгиев ще управляват "червените"
24 апр 2015 16:52, Красимир Ангелов
20
Най-после! ЦСКА има нови собственици
Ивайло Манджуков. Снимка: Булфото

ЦСКА официално има нов собственик. Това бе обявено в официалния сайт на "червените".

Управлението на клуба се поема от юридическото лице "Финансово маркетингова компания" ООД, която е собственост на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Ето и цялото съобщение на официалната страница на ЦСКА:

"Уважаеми Дами и Господа,

На първо място, ЦСКА София поднася своите най-искрени извинения на представителите на медиите за отменената пресконференция в сряда. Категорични сме, че ще залагаме на етиката в отношенията и ще се придържаме към подход на взаимна коректност. Дълбоко уважаваме всички, а желанието ни е да осъществяваме постоянно взаимодействие с медиите на високо професионално ниво.

Обръщаме се към милионите армейци – в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице "Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности свързани с клуба. Уверяваме ви, че продължаваме да правим всичко възможно, за да осигурим участието на ЦСКА София в професионалния футбол. Наясно сме, че любовта към любимия отбор е нещо по-силно от житие и битие, на която и да е отделна персона", се чете в декларацията.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
2
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ВЕЧЕ МИ ДОЙДЕ ДО ГУША ДА ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ НА ХОРА,ДЕТО НАРИЧАТ Ц С К А комунистически.60 ГОДИНИ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ И ТАКИВА *** ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.ЛЕВСКИ,БЯХА ЛЕВСКИ СПАРТАК И БЯХА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ 40 ГОДИНИ.НО ДЪЛБОКО ГИ УВАЖАВАМ И СЪМ ХОДИЛ НА ТЕХНИТЕ МАЧОВЕ ДА ГЛЕДАМ ФУТБОЛ,А НЕкомунисти и служители на държавна сигурност,чинове,заплати и т.н.МЛАДИ ХОРА ПРЕСТАНЕТЕ,КАТО НЕ СТЕ РИТАЛИ ТОПКА НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ.ТОГАВА ИМАШЕ ФУТБОЛИСТИ НА СВЕТОВНО НИВО,А СЕГАСАМО ГОВОРИТЕЛИ
16
2
 
1
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Тест: Ако Люпи и Тройчо не се върнат, значи никакви не се задават!
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам единствената комунистическа еднондевка се оказа Цска - клуб създаден от БКП се разпадна след падането на комунизма и затъна в дългове, при това като станаха *** с Мура. При това никога не влизали там където играят Левски и Лудогорец,единствените евробойци на БГ.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 11:Лудогорец ще бъде същата еднодневка като Литекс и Левски.Литекс стана много пъти шампион, но нямаха шанс да играят в групите -разминаха се на косъм няколко пъти.За сметка на това Левски игра четвъртфинал за Уефа, след товаиграха в груповата фаза на ШЛ, а къде са сега?Да напомним за "грандове" като Нефтохимик, които изчезнаха.България няма ресурс за голям футбол докато не си оправи икономиката -всичко останало са еднодневки и мафиоти.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво!Да почерпят!Минерална вода да почерпят, знам, че за повече нямат.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брех...Закриването се отлага с някой и друг месец.
11
2
 
8
 
! Отговори
edin преди 8 години
Реал Мадрит на +120мл.?................................................ЦСКА на-12мл.лв.!!!
10
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ще трае Лудогорец никой не може да кажа.Важното е ,че Лудогорец играе най-добрия футбол и представя Бг в Европа достойно,а не излага България като Цска! Откъде накъде беше редно Левски и Цска да бяха по-силни от всички останали с десетилетия,подкрепяни държавно!!!,а сега Лудогорец да не е редно да е над всички останали на чисто пазарен принцип - най-добре се работи там,най-добре играят! Лудогорец е отбор на съвременната ситуация във футбола. Това трябва да се разбере.
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-после! ЦСКА си направи харакири!
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новият формат на футбол не оставя никакви шансове на отбори от държавикато нашата. Тепърва ще фалират наши клубове и клубове от източна Европа.Още при съставянето на шампионската лига много хора предупреждаваха за това -създаването на елитни отбори, които са много напред пред останалите.Изхода в Бг е да се премине на някаква полу-професионална схема, с гонене намафиотите от клубовете и драстично намаляване на заплатите. Лудогорец ще трае не повече от 3-4 години (най-оптимистичен вариант).
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лудогорец е най-стабилния бг клуб.Както се вижда Цска е до време. Падна комунизма и затънаха в дългове.Това дружество на новите собственици на Цска е с капитал 5000лв. Никой не иска да плаща стари дългове.Това е. Фалит
6
4
 
16
 
! Отговори
3232 преди 8 години
Забранете българското първенство за 2-3 години моля ви се. Кой нормален човек гледа тези "мачове"?
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, нали тези нямаха пари и се молеха наред. Това не виждам как ще помогне. Ако е само за да има собствиник - добре. Но кой ще даде парите реално. Стига вече с тези кухи смени на собственици. Не удължавайте агонията и не правете отбора за смях. Никой не печели от това. Трябва да се платят задълженията, а не поредният цирк. Ако трябва да се почне от нулата и да фалираме. От това ЦСКА и Левски да са в криза, не печели никой. Лудогорец ще е до време, а после. Ботев, Литекс и накъде...
4
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една решителна крачка към фалита... Браво на смелостта на Манджуков...
3
9
 
11
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
В "Б", във "В", в "Г"... В която и група да отидем пак има опасност да се срещнем за купата. И тогава пак ще ревете за възелин. Нали помниш?
2
11
 
19
 
! Отговори
В група, чорбари! преди 8 години
Закривай да не се мъчат :)
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Със стари лелки нов бардак не става!