Любо Пенев поема ЦСКА?

Водят се разговори, които трябва скоро да приключат
28 апр 2015 11:04, Красимир Ангелов
9
Любо Пенев поема ЦСКА?
Любослав Пенев. Снимка: Булфото

Любослав Пенев всеки момент трябва да оповести дали ще поеме треньорският пост в ЦСКА, съобщава "Стандарт". Водят се разговори, които трябва да се финализират всеки момент.

Любо Пенев ще има за задача да вдигне на крака поваления гранд, който няма победа и отбелязан гол през 2015 г. - вече в осем поредни мача.

След като стане ясно финансовото състояние и бъдеще на ЦСКА ще бъде изготвен и контрактът на Пенев за следващия сезон.

Както е известно, Чичовото вече веднъж бе начело на червените, като дори можеше да вдигне и шампионската титла, но в края на сезон 2008/2009 г. бе изпреварен от Левски на Емил Велев-Кокала.

Следващата година Пенев отново бе извел ЦСКА до лидерските позиции, но тогава влезе в конфликт с "Титан" и напусна "Армията".

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Любослав ПеневЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Любака преди 8 години
До АнонименГотин,един отбор като ЦСКА може да печели САМО ако привлича качествени попълнения-говорим и за играчи, и за треньори, а дори и за мениджъри в управлението.С евтини юноши не става.Парите са в Европа.А там с Галин Иванов и Пепи Витанов не става.
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да духате чорбата!
5
5
 
7
 
! Отговори
123 преди 8 години
Ангелов ли си, к'ъв си, срамно е драскач като теб да нарича един от най-успелите ни футболисти Чичовото! Разбра ли, драскачовото?
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз само едно нещо не мога да разбера! Как ЦСКА имат милиони загуби и задължения, а плащат на треньори по 300 000 на сезон. Играчите им също вземат от най-високите заплати! Чичовото да не мислите, че ще дойде за 2 000 лева за тренер? Заплата му ще е поне 20 000 на месец без премии! Няма логика, като искат да спасяват отбора, да намалят заплатите и да намаляват разподите 4-5 години. Да, титла няма да видят, но ще си оправят отбора!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поемат си го взаимно...
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не забравят и на него да дадат заплата от 40000евро и проценти от трансфери на футболистите, а пък ние ще им плащаме билет и ще си дерем гърлата за тоя дето духа.
1
2
 
15
 
! Отговори
ба .. си преди 8 години
Ще духаме супата ... а?

Спонсорирани публикации