Мейуедър срази Пакяо в "Мача на века"

Съдиите отсъдиха победата на непобедимия американец
3 май 2015 09:44,
52
Мейуедър срази Пакяо в "Мача на века"
Снимка: БТА

Американецът Флойд Мейуедър продължава да бъде без загуба на професионалния ринг, след като надви в "мача на века" филипинеца Мани Пакяо след съдийско решение.

Сблъсъкът се състоя в Лас Вегас и бе най-очакваният боксов мач през последнитe 20 години, а американецът показа защо толкова години е тотален хегемон в категорията си и няма загуба.

Още по темата

И тримата съдии бях единодушни в оценките си - 118-110, 116-112 и 116-112 в полза на Флойд - джуниър.

Срещата бе за три от световните титли на американеца в полусредна категория и двамата наблегнаха повече на тактиката, отколкото на емоционалните действия на ринга.

Успехът е 48-и за Флойд в кариерата му от също толкова мача, а загубата е 6-а в кариерата на Пакяо, който има на сметката си 57 победи сред които 38 с нокаут.

Подробностите, както и много снимки от срещата вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
7
 
! Отговори
7,6,5,4,3,2,1 преди 8 години
ииииииииииииииииииииии спорта стана вече грозен цирк с алчни "спортисти" и пр. неща
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже американците нямат силен боксьор при тежките от доста време, а машината за $$$ трябва да върви, медиите преекспонират общественото внимание в/у някой по-наперен при леките като Мейуедър. Никога не си спомням американците да са обръщали някакво внимание на леката категория. Това е показателно.
27
0
 
0
 
! Отговори
далаклиев преди 8 години
До АнонименМани преди това 3 пъти го би тоя мексиканец - става въпрос за Маркес.
26
0
 
1
 
! Отговори
М преди 8 години
Оня църния зад Флойд на снимката носи шапка с правилния надпис MONEY POWER
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това показва, че чалгари има по целия свят.В САЩ някои телевизии предаваха срещу pay and watchот хубаво място за камерите :))) за $100, да не говорим колкодостигнаха билетите на черно преди мача.Като има *** ще има и милионери на техен груб.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бах ти дребните съсели, занимават целия свят с тях,...аз тия ще ги разбия заедно, само за 20 милиона долара!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ne4o Ами да беше гледял последният мач на Кличко , с ***.
22
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време беше Филипинеца да яде Пердах жалко че не са го Нокаутирали Доста по големи имена на Боксьори свършиха с кариерата си като Шампиони Боксът е такова нещо Надявам се скоро Кличко да го последва дори и по унизително От Филипинеца
21
4
 
5
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Много удари на филипинеца, но почти всички във въздуха. Статистика категорично беше в полза на Мейуедър. Просто е класа над опонента си - не е достатъчно да вървиш напред и да мяташ тупалки на посоки. Мейуедър много добре преценяваше ударите си и беше в пъти по-точен. Няма нищо спорно в решението. Категорична победа за американеца!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
къде е сарафимката да утупа тоя пак големия шампион
19
7
 
2
 
! Отговори
Асдф преди 8 години
Вие гледахте ли мача, че да твърдите, че Пакяо е бил по-добър? Да, много добре игра, но цялото това подскачане и движение напред- назад създаде илюзията, че е направил нещо повече. На Мейуедър ударите му бяха доста по-тежки и по-точни, и дори повече от тези на Пакяо. Заслужена победа си беше. Най-многото, което можеше да се отсъди беше равенство.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и къдриците опрочиха и това вече
17
3
 
7
 
! Отговори
ne4o преди 8 години
подигравате се със пулев ама ма4а му с кли4ко беше последния боксов интересен ма4 които сам гледал в близките 2 3 години..открит и динами4ен ма4...макарр 4е заварйи в 5 рунд ама беше зрелищен...този преди малко ма4 беше мисията ...да не се нараним,.., да не се одраскаме...бееее никъв мъжки ма4 не беше...както и последния на кли4ко...скука голяма..бокса от такива шампиони си губи блясака и красотата на този спорт
16
1
 
1
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
Марки Марк загуби бая хилки май заради баса си.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително скучен мач- аз лично нямам намерение повече да гледам бокс, след като 2-мата най-доминиращи боксъора в момента- мейуедър и кличко са толкова безинтересни на ринга...
14
1
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
За 300 милиона долара, които си разделиха двамата - нищо не се биха. Факт !
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв ти "мач на Века" може да е някаква сапунка между две госпожици по 65кг.?!?!? Как изобщо можем да слагаме това мачле сред големите Али - Фрейзър/Формън или Тайсън - Луис примерно, макар и да са в друга категория?? Само защото счупил рекорда по приходи и телевизионни права?? Пълна пародия!
12
2
 
1
 
! Отговори
От 17 преди 8 години
Пичове, аз знам, че са в различни категории. Просто имах предвид на някой благотворителен мач или нещо подобно, всичко може да се случи. За пари хората са готови на всичко.
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А този Мейуедър ако не дай си боже (за него) някой ден се изправи срещу Кличко колко време ли ще издържи? Аз си мисля, че ще има пряка опасност за живота му...
10
1
 
10
 
! Отговори
maloumnik преди 8 години
Много шум за нищо.

Спонсорирани публикации