Гуардиола не губи надежда: Ще се борим на реванша!

Завръщането ми в Барселона се оказа тъжно, добави специалистът
12
Гуардиола не губи надежда: Ще се борим на реванша!
Снимка: Reuters

Наставникът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола не е загубил надежда, че Байерн може да обърне Барселона и да се класира на финала в Шампионската лига.

В сряда вечер германският първенец загуби първата полуфинална битка на стадион "Ноу Камп" с 0:3 и е пред отпадане в турнира.

"Приех мача нормално. Барселона е много добър отбор, който създава опасни контраатаки. Те имаха доста положения, поздравявам ги за победата", каза Гуардиола след мача и продължи:

"Меси е голям талант и той използва своите възможности, когато противникът му остави свободно пространство. Лео отново показа класата си и направи разликата. Ние загубихме топката в ситуациите при головете и бяхме наказани."

Пеп добави, че неговият отбор не е имал на разположение хора за контраатаките си като Ариен Робен и Франк Рибери, които са контузени. "Грешките са част от играта, такива неща се случват.

При първия им гол Мануел Нойер се опита да изнесе топката бързо, но сбърка. Но това е част от играта. На нас ни предстоят още 90 минути и ние ще се борим."

"Да, завръщането ми тук се оказа тъжно, но дойдох тук по работа. Ние се опитахме да отнемаме топката на съперника и да създаваме атаки. Жалко е, че допуснахме трети гол, защото задачата ни става по-трудна", посочи Гуардиола и завърши:

"Всяка загуба боли, през миналия сезон такъв беше случаят с Реал Мадрид. Ние ще дадем най-доброто от себе си в Мюнхен и ще се опитаме да се класираме на финала, макар да бъде трудно за постигане", увери Гуардиола.

Още новини от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам кой дава толкова пари на това грешно недоразумение за треньор като Пеп. Топката не може да се разиграва по ширина на игрището и да се искат голове. Този самозванец провали Байерн. Падат от Реал, Барса, Дортмунд. При Хайнкес Барса падна общо с 0:7. Напълни отбора с куци испанчета и измислени ритнитопковци, изгони Кроос и Манджукич, взе полската грешка Левандовски и когато двама отсъстват - Рибери и Робен - няма кой да дръпне напред. Наистина не разбрах тактиката по време на мача.
8
1
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Гуардиола създаде отбор който в момента е в своя пик на силите си и е невъзможно да бъде победен.И реванша и финала са ми ясни.Просто не си струва 1,57 коефицент за Барса шампион на ШЛ
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VUN PEP VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN !!!!!!
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оооо колко са прости фенчетата на байрям мюмюн ! Пеп им е виновен сега , мислят си че отбора на хайкенс щеше да е вечен ? То и Барса изглеждаше непобедима от 2006 до 2013 ама тц . Всеки сезон си е за себе си , няма доминанти , всъщност има , но това не е байрям мюмюн а ВЕЛИКАТА БАРСААААА !!!!!!!!!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пеп, бъди реалист, 0:3 срещу Барса е крайно сериозен пасив, да не казвам невъзможен за преодоляване, а онези няма да излязат да се разхождат по Алианц Арена.
4
0
 
14
 
! Отговори
1123 преди 8 години
Когато Пеп дойде в Байерн започна да налага неговото тик-тик от времето му в Барса. Тогава великият Бекенбауер го извика и му каза "Майн фройнд, нашия отбор не играе така никога. Публиката идва на този стадион да гледа борба, удари, единоборства и голове. Ако така продължават да играят под твое давление, си отиваш от където си дошъл". Мисля, че момента за нова среща е назрял.
3
3
 
7
 
! Отговори
Иван Ракитов преди 8 години
Леле,рекох този ще се обърка и ще скочи от радост при головете на Меси снощи!Иначе тегела му беше здрав на панталона.И как не завря с тоя пуловер и възел на врата му-целогодишно.
2
1
 
13
 
! Отговори
тики така преди 8 години
Миналата година Реал,тая Барса-все абонати по времето на Юп Хайнкес,сега ви правят за смях! Грешките били част от играта?! Ама най-голямата грешка на Байерн си ти и колкото по-рано го осъзнаят толкова повече шанс имат! Не за реванша,там е мисията невъзможна,а да не съсипеш напълно отбора...
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пеп, не знам какъв ти е проблема, но не за първи път твой отбор не знае какво да прави с топката, особено като се озове в предни позиции. Тактика, всичко доказал си се във времето, но и Барса имаше такива моменти преди, сега и Байерн ... няма нито една остра атака, агресия и тн. Подават си допката докато двата отбора се съберат около наказателното, е от къде да я вкараш ?! За обрат доста ще трябва да се поработи, трудно ще е срещу Барса, но все пак става дума за немци :)

Спонсорирани публикации