Домусчиев се покая и се извини на „олигофрена”

"Реакцията ми бе плод на емоция заради обидния въпрос"
16 май 2015 15:05,
110
Домусчиев се покая и се извини на „олигофрена”
Снимка: Булфото

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се извини на репортера на bTV за обидните думи, които изрече по негов адрес след победата на шампионите с 4:1 срещу Локомотив София.

Както е известно, благодетелят на отбора нарече на няколко пъти журналиста "олигофрен". Той обаче все пак допълни в своето извинение, че също се чувства обиден.

"Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо София, в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла.

Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник. Това беше реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера.

Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора. Тези, които за пореден доказаха своята любов към Лудогорец и напълниха стадиона.

През последните месеци ръководството на клуба и спортно-техническият щаб положихме неимоверни усилия да защитим шампионската титла и да построим едно уникално спортно съоръжение, което е подарък за всички любители на футбола.

Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни и всеки един от участниците в проекта има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу Лудогорец.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник и с репортажите си показаха, че в българския футбол могат да се случват и положителни неща.

Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежът на "Лудогорец Арена" репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си.

Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна "Моци", където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите", завърши Домусчиев в декларация, поместена на клубния уебсайт.

Още по темата в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
5
 
! Отговори
Олигофлен преди 8 години
Дано журтналистите се обединят и престанат да отразяват всичко, което се случва около неговия отвор. Това ще бъде истинско наказание.
70
0
 
0
 
! Отговори
чуй преди 8 години
тъпо разградск праси!!! личе от фамилеята,се такива простаци !
69
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За какво да се извинява Домусчиев на платения ***. За платените журналисти на комунистическите остатъци Цуцака и Лестки е важно: 1. Колко бомби и хулигански прояви са станали на стадиона,2. Колко от футболистите неиграещи в комунистическите остатъци са българи.,3 .Колко са родените в Родилният дом на съответните градове от където е отбора.,4.Колко *** и психично болни и колко седалки са счупили. Лудогорецсъбра 50 хил на стадиона
68
0
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
-Тук не става въпрос за обидата - По скоро това е отношението на богатите към бедните - на бизнесмените към работниците - Те не уважават никой - фигура заобградена с власт и пари - Председател на Бизнеса в БГ - и какво? - злобен пиян *** ръсещ обиди и заплашващ всеки с адвокатската си армия и злоба ? - това са богатите в БГ - Жалки подобия на човешки същества ! За този човек работят хиляди българи - но уви той даже не знае как живеят и оцеляват- за него те са просто - ЕДНИ *** !
67
1
 
16
 
! Отговори
журналист преди 8 години
Аз малко се издразних на журналиста. Но не заради въпроса, а за начина, по който реагира, когато го наредока "***". Приятелю, защо така се спече? Бъди по смел, отстоявай мнението си, бъди мъж със самочувствие. Следващия път когато някой те обиди, вместо да се червиш и да се чувстваш тъпо, попитай самозабравилия се как може да обижда по такъв начин журналист и защо се държи толкова арогантно. Наистина, няма полза от това да те тъпчат, а ти да си мъчлиш и да се гърчиш.
66
1
 
15
 
! Отговори
асегаде преди 8 години
Доста *** постъпка от страна на Домусчиев. Не можеш през 50 журналисти да наречеш някой "***", независимо какво е направил - това можеш да го правиш в махалата пред приятели, но не и пред медиите.
65
3
 
12
 
! Отговори
ЛАЙНОВ преди 8 години
МАЙКАТА МУ ЕДИН ПЪТ ДА СЕ НААКАШ,СЛЕД ТОВА И ДА ГО ЧИСТИШ ФАЙДА НЯМА,ПАК ЩЕ СИ МИРИШЕ.ТАКА ПРИ Е ЧОРБАДЖИЙСТВОТО,МНОГОТО ПАРИ НЕ ЗНАЧАТ МНОГО АКЪЛ.СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.
64
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моето мнение за домуса съвпада с хората от Ловеч ,демек гелосана ***
63
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виж какво му каза и как се извини после. Нагъл нагъл нагъл, като има пари и протекции от държавата стана голямата работа. Работниците му работят за минимални заплати, Бойко идва с военен хеликоптер да му отваря трибуната - с чии пари питам аз. *** е правилната дума!
62
31
 
7
 
! Отговори
хахо преди 8 години
МОЖЕ БИ,ВЕЧЕ ЩЕ СПРЕТЕ!!!! НА МЕН ЛИЧНО ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН,НО ТОЙ СЕ ИЗВИНИ И НА ЖУРНАЛИСТА И НА ТЕЛЕВИЗИЯТА . ТОЙ СЪЩО Е ЧОВЕК И МОЖЕ ДА СБЪРКА !! А ОСВЕН ТОВА ИМА И ДОСТОЙНСТВО !!!! СТИГА ВЕЧЕ,ГРОЗНО Е!!!
61
1
 
6
 
! Отговори
AZ преди 8 години
Сега е момента да поискам прошка на всички във форума. Разконспирирахте ме , че съм безморален комплексар и аз съм готов да си заровя главата в пясъка, но Ви моля, ПРОСТТЕ МИ !!!
60
16
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ДОМУСЧИЕВ НЕ БЕШЕ ПРАВ ДА РЕАГИРА ПО ТОЗИ НАЧИН, НО ВЪПРОСА КЪМ НЕГО НАИСТИНА БЕШЕ *** И ***.
59
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пич(Домусчиев),е един от стожерите на ниските доходи в България. При условие,че всичките му предприятия са подарени по партийна линия,от БСП,ДСБ и ГЕРБ...просто е гнусно,че това е икономическия елит в България.Кога,ще ни дойде волята ,да ги изринем всички и да почваме на чисто(ако си капиталист,ще почнеш от гола поляна,а няма да се будиш една сутрин милионер)
58
4
 
23
 
! Отговори
никки преди 8 години
На тази зализана делиурманска щеи кажа: МАЗНА КОСА,САМО С ПАРИ И КОМПЛЕКСИ НЕ СТАВА
57
6
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
Хах. Като някой ви настипи по болните мазоли и става комплексар :). Да сте живи и здрави.
56
10
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
И като сте много вещи по всички въпроси и далавери, що не направихте пачките ами само акъл давате? Дървени филосови. И сигурно ще ми обяснявате, че съвеста не ви дава, а ?
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Донякъде е прав ... Журналистите са много нахално племе понякога и основни виновници за доста дезинформации...
54
12
 
7
 
! Отговори
AZ преди 8 години
Ей, злобно племе сме. Чета коментарите и гледам как се сипе жлъч в двете посоки. И към репортера и към Домусчиев. А 99% от коментиращите не могат да им стъпят и на двамата и на доходите и на интрелекта и на знанията и на игрите които въртят на малкия пръст. Що не ходите да си избивате комплексите на село в кръчмата не ми е ясно?!!!
53
4
 
13
 
! Отговори
жорж преди 8 години
За случая народът ни има точна поговорка- ВЪШКАТА , КАТО СЕ НАЯДЕ, ИЗЛИЗА НА ЧЕЛОТО. И на кое чело не излезе до сега- на първенютата в Държавата, на измислените ни артисти, спортисти, БИЗНЕСМЕНИ.....Този пореден самовлюбен горделивец отблъсква обичащите прекрасната игра и печели недоброжелатели на ФК ,,Лудогорец,,.21
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Jurnslista se darja dostoini i ima pravo da sadava vaprosi no mutrata nama pravo da go blaska i tapi ubidi da dardorko jurnslista ne e fudbolist ili pojarnikar