Ще поема друг английски клуб, ако Абрамович ме натири

Моуриньо отказва два пъти повече пари, за да напусне Челси
Обновена: 23 май 2015 14:03 | 23 май 2015 13:44, Веселина Йорданова
7
Ще поема друг английски клуб, ако Абрамович ме натири
Снимка: архив, Ройтерс

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо загатна, че би поел друг английски клуб, ако бъде уволнен за втори път от собственика на лондончани Роман Абрамович.

Руският олигарх натири португалеца през 2007 година, когато сложи край на първия му престой на стадион "Стамфорд бридж".

"Денят, в който господин Абрамович сметне, че не съм достатъчно добър за Челси, аз ще искам да работя отново, при възможност в Англия", каза Моуриньо пред Би Би Си.

"Но докато господин Абрамович не ми каже това, не виждам себе си на друго място. Всеки клуб може да дойде при мен и да ми предложи фантастичен проект с двойно по-висока заплата от тази, която прибирам в момента според договора ми в Челси. Но няма шанс да отида на друго място."

"Да, виждам себе си като треньор на друг отбор, но обичам Челси и съм в ръцете на господин Абрамович. До тогава аз оставам тук", обясни се в любов на клуба Специалния.

Още спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: челсиЖозе Моуриньо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
до dp преди 8 години
Не разбирам защо се чувстваш длъжен да ги гледаш. Щом не ти допада грозната им игра, просто не ги гледай. Не виждам с какво тяхната игра би могла да пречи на някой аспект от твоя живот. Има хиляди други отбори по света, които си свободен да ги гледаш и никой не би оказал натиск върху избора ти.
6
3
 
5
 
! Отговори
dp преди 8 години
5 - да, милиардите на руската мафия ги тласнаха напред - и какво от това.Сега са неприятни за гледане, няма как да им симпатизира човек и заради произходана парите им, и съвсем очевидно си служат с улично-мафиотски методи (преброй колко"грешки" на защитници и вратари довели до решаващия първи гол имаха "късмета" баш теда получат само тоя сезон).
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 4Да ама Челси нямаше да помирише купата на ШЛ ако не бяха милиардите на Абрамович.
4
4
 
4
 
! Отговори
dp преди 8 години
А Челси бяха дори симпатичен клуб преди руската мафия да ги поеме (че и да вкара латино-гяволъка в уродливо големи пропорции чрез Мориньо).
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕсклузивноТова директива ли е?
2
2
 
2
 
! Отговори
gong преди 8 години
Зимбройчо Мура ли ве?
1
1
 
11
 
! Отговори
Есклузивно преди 8 години
Стойчо младеноф сменя Моуриньо в Челси. Очаквайте подробности