11 000 сини фенове заливат стадион "Лазур"

3500 моряци ще подкрепят "Черно море" на финала
26 май 2015 15:00,
36
11 000 сини фенове заливат стадион "Лазур"
Снимка: архив Булфото

Общо 11 000 привърженици на "Левски" ще бъдат на стадион "Лазур". Около 3500 ще са тези на "Черно море". Ще има около 1000 празни седалки заради буферна зона.

В ложата пък са поканени куп официални лица. Финалът за Купата на България е в събота от 20.00 часа в Бургас.

Билетите за предстоящата среща вече са изчерпани, обявиха "сините" само 30 минути след пускането на пропуските на касите на стадион "Георги Аспарухов".

"При изключително засилен интерес, само няколко минути след пускането им в продажба, днес в 13:00 часа на касите на стадион "Георги Аспарухов", ограниченото количество от пропуските бе изчерпано".

"ПФК Левски изпълни всички поети ангажименти по отпускането на билети на НКП и пусна в продажба цялото останало количество на касите на "Герена".

"Повече билети няма да бъдат продавани", гласи съобщението. Финалът за купата на България е насрочен за 30 май на стадион "Лазур" в Бургас.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
3
 
! Отговори
с преди 8 години
Надрусаните лумпенчета ще натрошат стадиона, както винаги правят. Добре поне, че мача бе решен още когато Бай *** и Домуса се разбраха Лудогорец да си почива в мачовете с ФК Левски, та поне ще чупят от радост. Интересно само кой ще е вселенския анонимник, който ще подпечата поредната кафява страница в синята история?
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SashoЗвездите ли ти го казаха? Подуяне няма общо с Левски.
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подуянци не ползвайте името на Левски! Левски е българин, а вие не!
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черно Море ще стане СИНЬО!САМО ЛЕВСКИ!!!
29
4
 
1
 
! Отговори
цска преди 8 години
До SashoТочно така !!! И след това са тичали да целуват СОЛАКОВ...
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черно море също гледат само този мач и от месеци тренират и се готвят за него. Ще играят много нахъсано, и много хора ще дойдат за мача от Варна. Очавкам качествен футбол добра игра и нека по-добрия и по-стойностнен отбор победи.
27
1
 
1
 
! Отговори
Левски Оле преди 8 години
До Анонимен номер 19Интересно как са били 15к в 14 хиляден стадион разделен на две агитки, с буферни зони, полиция и про. т.е. поредния свински лъжец - глас в постиня.Ако имаше 20 000 места, щеше да има 20 000 Левскари в Бургас на стадиона.Само Левски - отбора на народа!
26
1
 
6
 
! Отговори
якооооо преди 8 години
КОГАТО ЛЕЕЕЕВСКИСТЪПИ НА ТЕРЕЕЕЕНАЧОРБАТА СВААААААЛЯГАЩИ НА КОЛЕЕЕЕНА!
25
1
 
5
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
1968 г Международен студентски фестивал в зала Фестивална. Чешката група е посрещната от българските комсомолци с викове-Ууууу и контрареволюционери. Чехите започват да скандират---Левски, Левски !!! Е кои е отбора на народа???
24
0
 
4
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?ген. Джуров:.
23
0
 
4
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция във спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашиски елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Времето беше такова. Затова създадохме нашия ЦСКА. И в спорта ЦСКА постигна много. Това не беше грешка
22
0
 
4
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
През януари следващата година Левски е поставен под шапката на Народната милиция.
21
0
 
4
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Съставът на ЦСКА е пълен със звезди. Още във втората минута Петър Жеков открива за червените и трибуните очакват погром над Левски. Става точно обратното. Геният на Георги Аспарухов и Сашо Костов осигурява историческата победа със 7:2. Драмата настъпва два месеца след мача. ЦК на БКП е объркан, след като дори Би Би Си отбелязва успеха на Левски с думите: Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2. Тези думи принуждават властта да предприеме мерки.
20
0
 
6
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Този мач едва ли е най-драматичният, но със сигурност е двубоят, който променя историята не само на двата клуба, но и на футбола въобще. Преди него ЦСКА е безапелационен лидер с 13 точки аванс пред сините, които изживяват сериозна криза и са далеч назад в класирането. Червените, които година по-рано играят първия си полуфинал в турнира за Купата на европейските шампиони, излизат с невероятно високо самочувствие, надменни, и подкрепени от множество офицери от БНА на трибуните.
19
0
 
7
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
ESPN: Левски е отбора на народа, ЦСКА са комунисти. октомври 13, 2011 Днес ESPN официално заяви, че Левски е отбора на българския народ, а нарече ЦСКА комунисти и отбора на всяка власт.Ето и оригиналната новина:With its roots in the 1940s, many see Bulgarias Eternal Derby as the biggest rivalry in the Balkan region: CSKA, founded as the Communist army team and associated with the rich, against Levski, seen as the team of the people.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mиналата година майните от Ботев бяха 15 000.
17
0
 
4
 
! Отговори
1 9 1 4 преди 8 години
Момчета, не знам въобще какво се занимавате с розовите... Оставете ги да се "сливат" с фк Микре, за да имат ток и лиценз-че, и да злобеят. Подготвяйте се за 30-ти, защото ще е лудница! Айде синитееееее
16
3
 
2
 
! Отговори
Гуфи преди 8 години
Поредния абсурд в страната ни. Във всяка една държава от белия свят, стадионът би бил поделен по равно. Черно море са препълвали Лазур и със Сампдория и с ПСВ само преди няколко години. Аргументът, че щели да дойдат 5 коли фенове е смешен.
15
3
 
7
 
! Отговори
Мачкай! преди 8 години
Синя окупация!
14
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Само ЛевскиБи ли посочил къде точно в библията се говори за подуенското отборче? Може би около темата за Содом и Гомора.

Спонсорирани публикации