Галчев призна: Направих много компромиси заради ЦСКА

Оставам в отбора, дано да е за добро, обяви железният халф
4
Галчев призна: Направих много компромиси заради ЦСКА
Снимка: Булфото

Халфът Борис Галчев обяви, че е направил много компромиси в името на ЦСКА и остава твърдо в отбора. Той днес отпътува с тима за Тетевен, където "червените" ще бъдат на лагер.

"Много компромиси направих заради ЦСКА. Дано да е за добро. Оставам в отбора. И без това в последните години са нулеви и е по-добре, че стана така, защото всеки път, когато дойде време за лиценз се коментира дали клубът ще вземе или не. Това малко или много се отразява и на футболистите, ръководството и всички", призна халфът.

"Според мен заради това нямаше резултати. По-добре е да се тръгне на чисто, да се знае. До две години максимум всичко ще е наред в ЦСКА.

Имах разговор с Милко Георгиев. Той продължи не повече от две минути. Видях се с Гриша Ганчев. Имах и други предложения. От Румъния, от родния Пирин Благоевград. Ганчев е доказал, че знае как се работи. Виждате какво става в Литекс. Вече 20 години са един от най-коравите отбори, вижте и академията, с която разполага“, каза още Галчев.

Всичко за случващото се в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЦСКАБорис Галчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Остана София без отбор. Защо ритащите топка в с. Подуяне са в ''елитната'' група?
1
2
 
8
 
! Отговори
Чорбар преди 8 години
Ще започнете на чисто но първо трябва да изплатите 30000000 лева изядени от Апашо, Стойчо и сие. А Гришата ако на есен отърве пъндиза няма да изплати и стотинка, ако влезе в затвора също няма да плати. така че блаженни са вярващите!