Ударната селекция за ЦСКА продължава

"Червените" искат поне още двама елитни играчи
12
Ударната селекция за ЦСКА продължава
Снимка: Булфото, архив

ЦСКА далеч не е приключил с лятната си селекция. Армейците ще вземат поне още двама, които през изминалия сезон са играли в А група. В момента „елитните” футболисти са десетима – Узунов от Хасково, Момчил Цветанов, Преслав Йорданов, Бранеков, Иво Иванов (Локо Сф), Галчев, Стоян Колев, Анатоли Господинов, Витанов и Долапчиев.

Очаква се до края на този месец играчите на ЦСКА, които за последно са били в А група, да станат между 12 и 14, тоест поне още двама от елита ще се присъединят към лагера на тима в Тетевен или малко след неговия край.

Армейците чакат отговор от крилото Владислав Романов. 27-годишният юноша на ЦСКА за последно бе в Локо Сф. Той обаче има и други предложения и не е сигурно, че ще приеме да играе във В група.

"В края на седмицата ще има яснота около мен. Друго не коментирам", лаконичен бе Романов.

ЦСКА иска и двама млади и много перспективни футболисти на Ботев Пловдив. Те обаче си имат договори и ще трябва да се преговаря за привличането им.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
До Мартин преди 8 години
Не купуват!!! От къде пари момче? Подписват се договори със свободни играчи...а и повечето от играчите до тук са били в школата на ЦСКА :)
7
3
 
3
 
! Отговори
ФАКТ преди 8 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски договор, същия Варшавски договор, който удави в кръв Пражката пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар; чиято престъпна история се опитваме да героизираме, вместо да изхвърлим позорния комунизъм (и неговата емблема ЦСКА) на бунището . . . @Цялата история на ЦСКА е престъпна (също както историята на БКП), затова ЦСКА трябва напълно да изчезне, а не да мимикрира (както БКП). # За да спре промиването на мозъци
6
0
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Чета онзи ден изказване на Пламен Марков. Ние ще разчитаме главно на школата на ЦСКА, като трябва да я развием и да се опираме основно на нея. Няколко дена по-късно тия не се спряха да купуват играчи.
5
2
 
7
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
Това са аматьори! Да се провери какво работят! Да се следи дали спазват осемчасовия работен ден и тренират след това! Ако има нарушения да има солени глоби!
4
5
 
5
 
! Отговори
да преди 8 години
коя купа ще спечелите, бе:))))оная от картон ли..последния в А група ще ви смаже..за другите да не говорим..виж си елитните играчи каква измислица са..като целия ви отбор
3
3
 
3
 
! Отговори
CSKA преди 8 години
Ami ako sluchaino vzemat ta spechelqt kupata kwo praim.europa .hityr e Grisha Ganchev.vie za cska ne se trevojete gledaite si vashite otborcheta .osobeno levski .turski podlogi ebani .
2
1
 
7
 
! Отговори
П преди 8 години
С този състав имат реални шансове да атакуват Б група!
1
4
 
1
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
Да се създаде ам шампионска лига моля