Рамос може сензационно да се озове в Байерн Мюнхен

Давали 20 млн. евро и Бенатия за подписа му
1
Рамос може сензационно да се озове в Байерн Мюнхен
Снимка: архив, Ройтерс

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос сензационно може да се озове в Байерн Мюнхен от новия сезон, макар да е упорито свързван с Манчестър Юнайтед.

Мюнхенският вестник "Тагесцайтунг" е получил проверена информация от експерта на италианския трансферен пазар Джанлука Ди Марцио, според когото Реал Мадрид е готов да седне на масата за преговори.

Причината е, че баварците предлагат за Рамос не само свежи пари, но и централния си защитник Меди Бенатия, който не се чувствал особено щастлив в Мюнхен.

Мароканецът още не може да понесе обидата от миналата година, когато легендата на Байерн Франц Бекенбауер публично го определи за "тъп".

Бенатия нямал нищо против да направи следващата крачка в кариерата си, а Рамос бил готов да предприеме ново предизвикателство.

Байерн Мюнхен ще даде Бенатия и 20 милиона евро за подписа на Рамос, който ще получава повече пари на стадион "Алианц Арена".

Информацията на Ди Марцио може да се счита за сигурна, защото именно той съобщи първи миналото лято, че Тони Кроос ще премине от Байерн в Реал Мадрид.

Още спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое е "сензационно ",че не мога да се сетя?!Парите говорят !