Левски поиска трикратен шампион на Гърция

Поредното ново име, което Стоев набеляза, е Анастасиос Папазоглу
3
Левски поиска трикратен шампион на Гърция
Снимка: Булфото

Левски продължава да работи по селекцията за новия сезон. Поредното ново име, което Стойчо Стоев и Георги Иванов са набелязали, е Анастасиос Папазоглу. Той е трикратен шампион на Гърция с гранда Олимпиакос, съобщава "7 дни спорт".

Анастасиос Папазоглу е юноша на Серес, а преди да премине в Олимпиакос е играл и за Пансерайкос. Началото на миналия сезон той започна в кипърския Апоел (Никозия), а след това облече екипа на гръцкия елитен Шкода (Ксанти).

Въпреки желанието на "сините", трансферът е трудно осъществим. Причината е финансовото положение на Левски, което не позволява прекалено високи разходи за селекция.

За да премине в столичния тим, футболистът е поискал двойно увеличение на възнаграждението, а сумата надхвърля тавана на заплатите в клуба, който е в размер на 6 000 евро.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Това е невъзможно защото Левски няма пари, но се очертава нещо друго. Гърция ще рухне окончателно, за професионална футболна лига няма и да става дума, затова някои основни отбори - Олимпиакос, Панатинайкос ще минат към българската. По сведения от гръцките медии възможност за това дава очистването на българския футбол от тумора ЦСКА.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такива работи. Левски няма общо с това.