Лудогорец би Черно море за първата си победа за сезона

"Орлите" спечелиха с 3:2 на стадион "Тича" във Варна
Обновена: 27 юли 2015 06:01 | 26 юли 2015 20:49, Красимир Ангелов
6
Лудогорец би Черно море за първата си победа за сезона
Снимка: БТА

Лудогорец излъга с 3:2 Черно море във Варна и записа първа победа за сезона. До този момент "орлите" имаха две загуби в квалификациите на Шампионската лига и едно поражение от Литекс в "А" група.

Попаденията за гостите вкараха Марселиньо (6-ата минута), Вандерсон (63) и отново Марселиньо (89), точни за домакините бяха Стенио (76) и Курьор (90).

Срещата на стадион "Тича" предложи здрав футбол, множество положения и пред двете врати, красиви попадения и в крайна сметка победа за Лудогорец.

Така "орлите" записаха първи три точки в първенството, докато Черно море остава с една точка, която успя да спечели в първия кръг след равенство с Пирин в Благоевград.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодарим на Борислав Михайлов и гелосания, че сриват бг футбола. Предлагам таксата за Диема Спорт да стане 50 лв, така ще се популязира родния български футбол по-добре сред децата. Кьораво и сакато ще хукне да се абонира за платената диeма за да гледа как българските отбори капят като гнили круши от Европа. И дядо от село ще даде пенсийката си за ПЛАТЕНАТА Диема да гледа повторение след повторение на скучния РИТНИ ТОПКА български спорт.Прочети още на: dnes.bg/redakcia/2015/07/26/nedelni-shpagi-v-tejka-kriza-li-e-bg-futbolyt.270917
4
2
 
5
 
! Отговори
Лудогорец преди 8 години
червения *** не може да преживее унижението,че изпаднаха във В група...свиквайте,***..тоя е новия ви вечен дом
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е то със съдията и баба знае а бие. Закривай!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като е купата на Африка и никой не ги гледа, за чий се изсипвате да си пишете коментарите тук? На никой пък не му пука за вашето мнение!А ще е купата на Африка, защото българите са пълни некадърници и не могат да играят футбол (камо ли да пишат статии). Нито един от българските участници в мача не блеснаха с каквото и да е било. Единственото изключение е Станчев, с АВТОГОЛ за 3:1.*** ко да праиш, бугаристанците кирливи толко си могат.
1
5
 
13
 
! Отговори
перукан преди 8 години
Смешен футбол, закривай. кой ги гледа тия?

Спонсорирани публикации