Лудогорец няма спирка: Взе нов бразилец

Шампионите привлякоха един от асовете на Атлетико Паранензе - Натанаел
29 юли 2015 22:10, Красимир Ангелов
8
Лудогорец няма спирка: Взе нов бразилец
Снимка: Лудогорец

Лудогорец направи поредния си трансферен удар. След трудни и продължителни преговори шампионите привлякоха един от асовете на елитния бразилски "Атлетико" Паранензе - Натанаел. Левият бек подписа договор с клуба в сряда по обяд, след което замина за Разград. В четвъртък Натанаел ще проведе първа тренировка с новите си съотборници, информираха от пресслужбата на разградчани.

Четирикратният шампион се пребори за подписа на 24-годишният футболист с няколко популярни европейски клуба. Трансферът на левия бек е факт и заради отличните партньорски отношения между "Лудогорец" и "Атлетико" Паранензе. Както е известно, двата тима играха приятелски мач преди две години и половина в Испания. По-късно хора от школата на шампионите бяха гости във футболната академия на "Атлетико" Паланензе в Куритиба.

Левият защитник е третият бразилски футболист, който идва от топ отбор в южноамериканската държава. Преди него "орлите" привлякоха десният бек Сисиньо от "Сантос" и халфа Кафу от "Сао Пауло".

"Трансферът в "Лудогорец" е сериозна крачка в моята кариера, която искам да продължи в Европа", заяви Натанаел. "Наясно съм в какъв клуб пристигам. Знам, че "Лудогорец" е абсолютен шампион през последните четири години. Знам също така, че е постигнал сериозни резултати в европейските клубни турнири. Разбира се, че съм наясно колко бразилци има в новия ми отбор. Познавам лично Сисиньо и Кафу, тъй като през последния сезон съм играл срещу тях", допълни левият бек.

Натанаел е четвъртият бразилец и общо осмият нов играч, който подсилва "Лудогорец" това лято след Лукас Саша ("Апоел" Тел Авив), Сисиньо ("Сантос"), Кафу ("Сао Пауло"), Джоди Лукоки ("Цволе"), Андрей Препелица ("Стяуа"), Цветелин Чунчуков ("Ботев" Пд) и Милан Борян ("Раднички" Ниш).

Натанаел е част от отбора на "Атлетико" Паранензе от 2014 година и има 59 мача за отбора, 1 гол и 7 асистенции. Той е висок 166 см. и играе еднакво добре като ляво крило и ляв бек. Преди това е бил в тимовете на "Операрио", "Сера" и "Куяба".

Още от визитката на новото попълнение на "милионерите" вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ЛудогорецНатаниел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Яко ще яде бой Уески тая седмица.Бразилците като ги почнат, няма да знаят къде са!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Олиг*рена Киро ако може да вземе целия национален отбор на Бразилия ще е най-добре. Усладиха му се кинтите от ШЛ а и Батко от Б трябва да си взима процента. А Българският футбол....има ли такива нещо????
4
8
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
аз съм фен на спорта, не на бизнес часта му. Виждаме из Европата как с мега портофейли се правят отбори. Истинската любов е когато отбора ти отиде в В група пак да си за негосамо ЦСКА !
3
5
 
7
 
! Отговори
Вито преди 8 години
Сори за Литекс, но Лудогорец отново ще е шампион !
2
9
 
6
 
! Отговори
тт преди 8 години
Лудогорец и феновете му са 1 !
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не плюйте по феновете на Лудогорец,те са много добри момчета - познавам ги и двамата.

Спонсорирани публикации