Битка за подписа на Бербатов

На Острова залагат: Астън Вила или Евъртън
Обновена: 2 авг 2015 17:02 | 2 авг 2015 16:58, Елка Василева
22
Битка за подписа на Бербатов
Димитър Бербатов. Снимка: архив, Reuters

Кой ще върне Бербо на Острова? "Астън Вила" или "Евъртън", залагат на Острова. Според медиите там Димитър Бербатов трябва да се появи в понеделник в Бирмингам за последни разговори с бившия тим на Стилиян Петров.

"Карамелите" от Ливърпул пък го искали в тандем с Пато. Британците обаче ще трябва да наддават с два клуба от Мейджър сокър лийг. "Сиатъл" и "Ванкувър" го примамвали зад океана.

"Чувам, че Бербатов е спряган за "Вила". Той е фантастичен талант, но не виждам как ще си партнира с Адебайор. Ще бъда изненадан, ако ги видя заедно на терена", коментира по повод слуховете мениджърът Хари Реднап.

"Бербатов се нуждае от хора, които да тичат зад гърба му. Адебайор едва ли ще прави това. Той също обича да държи топката в краката си. Този тандем може да се превърне в сензация, но не съм сигурен", каза Реднап.

"Шърууд (б.р. мениджър на "Астън Вила") би трябвало да знае това добре от "Тотнъм", където бе с Бербатов", каза още Реднап, който е майстор на подобни трансфери.

В Италия пък разкриха, че "Каляри" си прави устата за Митко, който е спокоен за бъдещето си и продължава да се радва на лятото в компанията на щерките.

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Димитър Бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чак тука се чува стрелбата ...... за него
17
3
 
14
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Квото и да търка отсега нататък, той беше, е, и ще остане най-добрият български футболист играл във Великобритания. Играл, неиграл, остава в историята. Отвори си гугълчето и му се поклони за успехите! Едно е да плюеш по некадърника недорасляк Гришко, друго е да плюеш по Великия Димитър Бербатов. Треа си сляп да го правиш.
16
2
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Умните се гордеели със собствените си постижения? НАЙС! ВилИко! Ама умните обикновено не са обозначени като ВИП, че да са пример за масите! Поради тази ЦЕЛ тъ питам пак! Име на българин или българка, родена между 1980 и 1990 година имаш ли да дадеш, че един два тюфлека дето четат тук и минат да вземат да го запомнят или нямаш?
15
1
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
СамО, че БАТЕ, живеем в Чалголетия и на 15-20 годишните им трябват ПРИМЕРИ за подражание! Сешшш ли съ, за ко иде реч?Ти име имаш ли да дадеш или ще ми точкуваш БЕЗСМИСЛЕНО!?
14
1
 
3
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Научи ме бе, ***! Научи тюфлеците дето четат!ЕДНО ИМЕ ЗА ПРИМЕР ДАЙ!ПИСНА МИ ОТ НЕКОНКРЕТНИЦИ И ПАДАЩИ РЪЧИЧКОВЦИ!
13
1
 
3
 
! Отговори
!!!! преди 8 години
НАПИШИ ЕДНО ИМЕ! АМАН ОТ НЕКОНКРЕТНИЦИ! АМАН от бълбукащи ДУМОНИЩОНЕКАЗВАЩИ!!!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 10:Напиши кое да е от популярните български имена на латиница + Linkedin + USA (или Canada или която и да е западна държава) в търсачката на Гугъл. Ще ти се покажат десетки българи - учени, инженери, лекари които са уважавании иниверситески преподаватели и учени, но те си работят и не се интересуват от твоето или моето мнение.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1. Teмата е за предстоящ трансфер на Бербатов в Англия, а не за конкурс по великост.2. Да делим хората родени в 80-те от другите е малко глупаво.3. Ако говорим за някакви постижения в науката и изкуството, това става по-късно. Може да се появи епохално откритие от българин бил той учен, инженер, медик когато той/тя бъде на 65 години. Нобелова награда за наука се дават ибикновено на хора в техните 60 или 70 години.4. Умните хора се гордеят със собствените си постижения
10
1
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Чувал си. Моля те ,бъди полезен/на! Покажи! Докажи! Изгрей! Научи ме! Имаш ли име, за човек, за който питам или нямаш? Ако нямаш, съветвам те, да се въздържиш от ...коментари извън темата.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9:Чувал съм, че медицинското обслужване в Англия е отлично.Защо не се обърнеш към някой психиатър?
8
4
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Това си е моя работа и нещо, което е за хората около мен.Когато няма умни, успели, качествени млади хора, трябва да се ценят тези, които са пример за подражание. Затова попитах за ДРУГ подобен на Бербатов, роден между 1980 и 1990, човек, който да е познат на българите и да е пример за подражание за Успех, Благородство, Мъжество, Семейство, Морал и ...абе Пич от Класа! Питам и следва мълчание.... и минуси. Е, това е ...несериозно.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 5:Гордей се с твоите собствени постижения и успехи.
6
3
 
3
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Не ми давай минусчета бре миносоидний, дай име! Егати слабурниците незнаещи!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нейде в английската Б група ми се струва ще е 1-2 г. и после ще се пенсионира
4
4
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Дай име на българин или българка родени между 1980 и 1990 година, с които да се гордея.пс Когато англичанин, в чиято кръв тече ...футбол и религията и всичкото му е футбол и знам и съм видяла, усетила и изпитала какво значи това баща ти и ти да си ...футбол ...и когато този същият признае, че Бербатов е велик футболист...аз му вярвам.Дай име!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2:Нямам абсолютно нищо против Митко, но да наречеш един футболист най-велик българин ми се струва малко инфантилно.
2
13
 
17
 
! Отговори
! преди 8 години
Най-великият Българин, роден през 80-те години. Винаги ще съм му благодарна, че ме караше и продължава да бъде вдъхновение мое! Давай Митко! Има едни мъже, на които се възхищаваш! Заради смелостта, мъжеството, непреклоността пред мижитурките футболни мафиотски булгаристански и за това, че е единственият или един от малкото, които караше Българите във Великобритания да се чувстват Велики! Давай бате! С теб съм!
1
28
 
3
 
! Отговори
В.Узунов преди 8 години
И за кво им този балетист? Освен там да се забавляват с него момчетата.То като Силян нема ли да го зачовърка рака.