Премиерата на ЦСКА приключи със скандална загуба

Армейците паднаха с 0:1 от Ашдод, преди феновете да прекратят срещата
Обновена: 2 авг 2015 22:18 | 2 авг 2015 22:17, Елка Василева
32
 Премиерата на ЦСКА приключи със скандална загуба
Снимка: Булфото

ЦСКА загуби по скандален начин от Ашдод с 0:1 на стадион "Българска армия", като проверката бе и официалното представяне на червените за новия сезон във "В" група. Единственото попадение в мача заби Тимо Авитан в 43-ата мин.

В края на мача обаче феновете на армейците по скандален начин нахлуха на терена, подгониха играчите на израелците и срещата бе прекратена.

Проверката бе доста изнервен с четири червени картона - един за българите и три за израелците. Нахлуването на ултрасите на ЦСКА стана именно след третия червен картон за играч на Ашдод.

Тогава феновете подгониха гостите, които се барикадираха пред Сектор "Б" на "Армията". Треньорът на армейците Христо Янев обаче застана смело между ултрасите и футболистите на Ашдод и така предотврати по-сериозни ексцесии.

Първата среща на ЦСКА при аматьорите пък ще бъде на 9 август срещу Струмска слава на "Армията".

Проверката с Ашдод бе шеста за ЦСКА по време на лятната подготовка на червените. В тези контроли армейците записаха четири победи - над Литекс II, Оборище Панагюрище, Марица Пловдив и Вихрен и загуба от Спартак Плевен и сега от Ашдод.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ЦСКААшдод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Долу антисемитската комунистическа клика на бандата ГЕРБ, БСП и ДПС! Червените фашисти които на времето избиха българските евреи, сега отричат холокоста и воюват с Новия Ред! Специално Бойко Борисоф не е бил обрязан - каза ми го Станишката!
20
1
 
2
 
! Отговори
, преди 8 години
Всяко насилие срещу спортисти е неприемливо и ОСЪДИТЕЛНО.Най-големите расисти засега ,които СА НЕСАНКЦИОНИРАНИ ПО СИЛАТА НА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ И ЛИЦЕМЕРИЕТО са израелските играчи и фенове за чиито СРАМНИ действия никога не чуваме,нека другите не бъдат като тях.
19
1
 
1
 
! Отговори
777 преди 8 години
Това отдолу сме го виждали вече, стига де - смешно е.
18
6
 
3
 
! Отговори
FAKT преди 8 години
ЦСКА е отбора на Комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката Пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # ЛЕВСКИ е отбора на Комунистическата Държавна Сигурност, същата Държавна Сигурност, която създаде .Лагерите на Смъртта. # Вече сме членове на ЕВРОСЪЮЗА - кому е нужен ЛЕВСКИ ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар. # Не е ли време да изхвърлим позорния комунизъм (и неговите емблеми ЦСКА и ЛЕВСКИ) на сметището ? ? ? ? ? ? ?
17
5
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Има ли по долна група от сегашната на ЦСКА,щото тази им е в повече
16
1
 
5
 
! Отговори
Хайгашот Гъзарян преди 8 години
До Селяни от група &quoЗащото па Подуене не е село !!!!
15
3
 
5
 
! Отговори
To6 преди 8 години
Точно на време. Ако някой мисли да се подиграва и да рита като магаре, няма да стане. Във В група или ще се играе футбол или няма да завърши първенството. А писачите да си гледат смотаното първенство и отборчетата и да се забавляват. Не мислите ЦСКА, те знаят къде играят и ще продължават да ни радват. Браво момчета, снощи показахте, че не сте страхливци а истински футболисти
14
6
 
12
 
! Отговори
Селяни от група &quo преди 8 години
Поредното доказателство, че ЦСКА си е баш на място във "В". Феновете - диви *** и филмирани пубертети, отбор - трагици, и клуба като цяло - ***.
13
2
 
2
 
! Отговори
gost преди 8 години
така по тая си простотия няма да има и грам хора по стадионите а на тоя отбор е редно да му се редне некоя глоба като в англия бях фен на армията сега сам отвратен пален срам *** народ нестига им уредили контрола ми са и тапи ван от уефа и фифа за 5 години и работата е готова
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сбъдна им се мечтата - сега на воля могат да си гонят и събличат футболистите. Къде в А група щяха да го правят.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българските селяни в действие.
10
3
 
34
 
! Отговори
Joko преди 8 години
Крайно време е футболът като понятие в България да се закрие.......
9
3
 
16
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
В момента нормалните хора имат две възможности за отношение към футбола:- Футбола им е тотално безинтересен и безличен- Мразят някой отбор, за другите не им пука дали съществуват въобще
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи на село има мотики и брадви....Смели приказки... докато не се изсипят 3000-4000 на гостуване в някое село и не потрошат всичко
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съветвам да си местят мачовете на армията, че по селските стадиони не ми се мисли какво ще се случва с домакините ако играят както израелците.
6
5
 
44
 
! Отговори
Срам преди 8 години
Фен съм на ЦСКА от малък , на 43 години съм,къде отиде онзи празничен ден във който водеха дори децата на мач? Където отиваш да се радваш на отбора си!Сега само пияници и наркомани на стадиона ,изгониха феновете със изпълненията. Да , но ако това е бъдещето на феновете на цска се отричам от този позорен завършек на този велик отбор!
5
6
 
36
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
По селските стадиони в В група се рита здраво,това ще разберат играчите на ЦСКА.Феновете на армейците също ги чакат придизвикателства по гастролите им в страната.Няма да ги чакат дрогирани,зализани наркоманчета ,както е било в големите градове.Ще ги чакат здрави рошави селяци с мотики и брадви.Така че феновете на ЦСКА ги чака да се сблъскат с доста неща,които досега не са видели в така наречената столица София.
4
5
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
4 червена картона на приятлески мач - то е било поголовна сеч, ясно що са ги гонили да ги трепят
3
4
 
40
 
! Отговори
Моци преди 8 години
Където и да играят ще е така бой и чупене ,това на са фенове а долни наркомани и пияници .ПЕРУКАТА И ЛЕЧКОВ УНИЩОЖИХА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ.
2
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната свинщина от тъпите им фенове. ..

Спонсорирани публикации