ЦСКА заплашен с лишаване от домакинство

Причината - грозните сцени от мача с Ашдот
17
ЦСКА заплашен с лишаване от домакинство
Снимка: Булфото

ЦСКА е заплашен с лишаване от домакинство във "В" група заради екшъна по време на контролата с Ашдод.

Мачът на стадион "Българска армия" беше прекратен, защото ултрасите на столичани нахлуха на терена, провокирани от грубата игра на израелците.

"Наказанията за това нещо са лишаване от домакинство, мач пред празен стадион или затваряне на сектор", заяви председателят на Зоналния съвет на БФС–София Валентин Чакъров пред Ринг.

"Още няма решение, защото днес се запознах с доклада на съдията, понеже няма делегат на контроли. Утре обаче ще има заседание на Дисциплинарната комисия и тя ще се произнесе по случая. Иска ми се такива неща да не се допускат повече", посочи той и продължи:

"Това е грозна постъпка, която никой не одобрява и повече не трябва да се случва. Трябва да има диалог с фенове и с местните власти, както и с общините, да се разбираме и заедно да работим.

По места ще осъществяваме срещи с общинските комисии за стадионите и ще видим на кои от тях ще бъде позволено ЦСКА да играе. Програмата остава тази засега. Всички мачове са в неделя от 18:00 часа, но ще има среща с телевизията", добави той.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: цскаВ група
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
хм преди 8 години
Защо полицията си затваря очите, феновете на повечето отбори у нас са откровени фашисти, не го крият, ходят с татуировки на свастики и бият който им попадне без причина. Органите да вземат мерки докато не е станало късно.
10
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
В изсраел са потресени, защото знаят ЦСКА като еврейски отбор - основан от евреи и титули ран от тях яко 60 години. След като "*** тадей" писа черно на бяло че става дума за отбор от В група, спряха всякакви коментарии като унизителни.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде някой да ми цитира правилника, къде пише за наказания за приятелски срещи с чуждестранен противник!Това са срещи уговорени между двата отбора, по правила уговорени между двата отбора. Свидетели сме били на срещи, в които рефер е бил единия от треньорите.По какви правила отбор с четири червени картона доиграва мача с единадесет футболисти?И това ли го пише в Правилника на БФС? Или има Зонален Правилник?
8
0
 
1
 
! Отговори
То6 преди 8 години
Браво на зоналния съвет. Това е целта да се развали празника. Но нищо и това ще се изтърпи. СТРАЛИВЦИИИИИ и смръдлювци. Жал ми е за футбола
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изгонете прасетата от а група докога бфс ще си прави оглушки
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми те така си играят срещу палестинците, ония направо ги изнасят с краката напред, а публиката цвили от кеф. Професионална деформация.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези гладиатори от Израел заслужаваха да ги набучат на оградата на стадиона. Тяхното не бе футбол! Как бягаха мършите от страх и извадиха късмет, че са в България. Ако това ставаше в Южна Америка или Сърбия от тези *** щяха да останат само парцали. Много сме толерантни и това ни е проблема. Не съм от ЦСКА и футбола не ме интересува.
4
13
 
6
 
! Отговори
рамбо преди 8 години
Време е ЦСКА / футбол /да бъде закрит окончателно и завинаги.
3
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво искате, във "В" група са такива феновете.
2
14
 
4
 
! Отговори
никола преди 8 години
След това което се случи трябва да има "затворени врати" на Армията за целия сезон.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Трябва да има диалог с фенове"Препоръчвам ви група учени биолози, кандидати за Нобелова награда. Докладвали са, че са успели, майар и много трудно, да осъществят примитивна комуникация с ***.