Кукушкин би шута на Гришо на US Open

Димитров отпадна след петсетов мач от играещия за Казахстан руснак
Обновена: 3 сеп 2015 07:21 | 3 сеп 2015 07:20, Камелия Цветанова
78
Кукушкин би шута на Гришо на US Open
Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна във втория кръг на US Open.

Той бе изхвърлен от играещия за Казахстан руснак Михаил Кукушкин, който стигна до успеха след 6:3, 7:6(2), 2:6, 4:6, 6:4.

Противникът на нашето момче се намира на 56-ото място в световната ранглиста.

Кукушкин игра доста стабилно на моменти, но Григор изобщо не приличаше на себе си през по-голяма част от мача.

Срещата продължи 3 часа и 42 минути.

В следващия кръг Кукушкин ще се изправи срещу настоящия шампион Марин Чилич.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Буахаха преди 8 години
тоя не беше ли на сто места след "чемпиъна" Гришу
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Провинциалистите са като ***, дамгосани за цял живот.Може да напуснеш прованс, да спечелиш някой лев дори но си оставаш доживотно *** (второ качество).
39
0
 
10
 
! Отговори
Apokalipsis преди 8 години
Иначе на рекламите по телевизията си голям философ, 1 си там.
38
0
 
11
 
! Отговори
expert преди 8 години
Кукушкин накукушини ***
37
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 48Глупости.Гришо е в топ 20 все още, което е ОК. Постижението е добро.Потенциала му е за топ 5, но трябва да работи здраво, а вече няма време.Иначе, я се замисли, колко от пишещите тук могат да кажат, че са в топ 20 в света в сферата в която работят.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си спретнат една утешителна тенис 3-ка Пиронкова-Димитров-Иванович и да се приключва.
35
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам, Никишори. Ти си поредния разбирач на спорта, бълващ общи приказки /пишейки бързо/и мразещ всеки българин, постигнал успех. Григор Димитров не е в добра форма и търпи чести загуби от по-слаби противници. Въпреки това, не смятам, че трябва постоянно да го плюете и принизявате, защото това, което е постигнал до момента, никак не е малко.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти си Никишори
33
3
 
18
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
Гришо проспа първите два сета. Страшно много грешки! След това заигра много по-добре, Кукушкин се поумори накрая. Григор беше физически по-подготвен, но психически не издържа и след двойна грешка го пробиха в петия сет. Жалко че не може да запази хладнокръвие в тези моменти, емоциите при него надделяват във важните точки и греши елементарни удари. Не знам дали това подлежи на корекции, защото си е ген. Потенциала го има, в главата обаче бушуват бури. Ние ще си го подкрепяме такъв какъвто е.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое му е убийствено на нивото бе пич?? Щом следиш тенис от 15г. трябва да знаеш едно време какви играчи имаше.Това сега е смехория. Един Джокович, един Федерер и един Мъри държат убийствено ниво. Другите са от сорта на Раонич, Бердих и Нишикори...добри играчи но не особено талантливи, атлетични или технични. Обаче със желязна психика и дисциплина. и ми говориш, че нашия не може да ги размине?? Не мисля! Просто в главата и чипа му е проблема.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно поне смачкахме великото херцогство Люксембург на купа Дейвис и това си е успех.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам как е възможно да направиш 70 непредизвикани грешки с/у посредствен играч от топ 100, да водиш 3:0 и да те обърнат, да направиш няколко пробива и да ги върнеш до един??? И тази му игра продължава така вече 1г., а в интервюта твърди, че нищо нямало, всичко било временно, той контролирал нещата. Честно казано, понякога се чудя що за играч е този Григор??
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С риск да бъда наречен от някои,че не съм достатъчно патриот,искам да кажа и моето мнение.Григор е със средни възможности в тениса,непостоянен е.Не личи съществено израстване в играта му и най-вече в психиката му.Ще бъде добър тенесист,но никога няма да бъде сред най-добрите.
28
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбирате ли сега, защо трябва да ценим Стоичков? Единственият български спортист, който на игра на върхово ниво до края на кариерата си, никакви спадове, само нагоре и нагоре, докато взе Златната топка - а това във футбола е номер едно в тениса. Как ви се струва? Може да е *** като гьон, но просто беше една велика фигура в българския спорт, която трябва да се уважава.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 38Май ти не си гледал мача. При 3 на 0 във втория сет и да го изгубиш си е пълно аматьорство. На почивката между 2-ри и 3-ти сет отиде до тоалетната да се освежи, върна се в добро състояние, взе следващите два сета и накрая пак се изложи, както обикновено. Много слаба психика, това е истината.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След някоя и друга годинка Гришката ще се прибере в България. Ще му подарят няколко декарчета от Борисовата и следвайки светлия пример на Берберянови ще изгради мощен жилищен комплекс. Милиончетата му ще се умножат. Ще си джитка с Поршето от студио в студио и ще ръси съвети, а може и депутат да го видим. Та такава ще бъде неговата тежка съдба.
25
9
 
5
 
! Отговори
Йори преди 8 години
От всички коментари под новината разбирам само едно. Нито един не е гледал мача му снощи, но се пенявите да лаете глупости като истински българи. Е, аз гледах мача и мога да кажа, че Григор изобщо не е зле. Очевидно е притеснен и объркан от спада в резултатите си и в много отигравания прибързва като прави непредизвикани грешки (цели 67 за мача, срещу само 37 на Кукушкин). Това го прави неуверен. Иначе като физика е железен. Просто 2015 не е неговата година. Догодина ще е истинския му пробив.
24
0
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Като свършат рекламите, Димитров ще се пенсионира и ще стане треньор на падащи звИзди. Точно по примера на настоящия му трЕнЕР.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дедукторКурник е "жилището" на кокошките и петела.Прав си 30 за бизнеса на Г.Мила Камелия, журналиста трябва да е безпристрастен, а коментатора страстен!
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стигаааа бе Божинка, пак ли уеее.... Кога ши мачкаш и бийш наред..

Спонсорирани публикации