Клоп и Ливърпул се обвързаха за три години

Договорката е постигната, чакали мача срещу Евертън
5 окт 2015 10:11,
6
Клоп и Ливърпул се обвързаха за три години
Юрген Клоп. Снимка: архув, Ройтерс

Бившият треньор на Борусия Дортмунд Юрген Клоп е постигнал договорка с ръководството на Ливърпул за подписването на тригодишен договор.

Подобна новина лансират медиите в Босна, позовавайки се на източници, близки до помощник-треньора Желко Бувач, който цели седем сезона беше част от екипа на Клоп на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Както е известно, снощи мениджърът на мърсисайдци Брендън Роджърс беше уволнен след равенството 1:1 с градския съперник Евертън.

Лошо изчистване на Емре Джан доведе до изравнително попадение на Ромелу Лукаку в добавеното време на първата част. Така Ливърпул пропиля аванса от гола на новия английски национал Дани Ингс и по-късно Роджърс беше натирен.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Рафата преди 8 години
До коментар 1:Аз бях добър!
4
1
 
0
 
! Отговори
пука му преди 8 години
Брендън ги направи за малко шампиони със Суарез.Сега ни Суарез ни той ,едва ли ще имат повече от 8 място в първенството .
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма новина, няма що. Някой си босненец, който уж познавал Клоп, казал на някой босненски журналист, нашите пък го преписали от него. Ми то може в Таджикистан пък да пишат друго. Кой знае дали някой таджикистанец не е познат на Клоп.Докато не видя официално новината в официалния сайт на Ливърпул, не вярвам. Ако става въпрос само преди няколко дни Клоп каза, че подобни новини са спекулации.
2
11
 
3
 
! Отговори
jhgjhgj преди 8 години
До Анонимен 1Клоп не е кой знае колко велик треньор. Да, оригинален стил има, но това не е достатъчно. На затъналия Ливърпул му трябва някой като Анчелоти.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е добра новина за феновете на Ливърпул - ако е истина. Проблемът на Ливърпул през последните 20 години беше свързан именно с посредствените треньори.

Спонсорирани публикации