Гришо с нов провал, този път в Токио

Българинът се издъни срещу 32-рия в света
6 окт 2015 11:07,
58
Гришо с нов провал, този път в Токио
Григор Димитров. Снимка: Ройтерс, архив

Григор Димитров продължава да се дъни и дъни. Той отпадна още на старта на турнира "Rakuten Japan Open" в японската столица Токио, след като бе победен от 32-ия в света французин Беноа Пер, който спечели мача след 6:4, 3:6, 6:1.

Преди този мач двамата си бяха размени по една победа на ниво АTP, след като през 2012 година Пер победи нашето момче на US Open след 5:7, 6:3, 7:6(4), 6:2, а година по-късно Гришо му го върна след победа с 4:6, 6:2, 6:2 в Стокхолм.

Това пък е поредната издънка на българина, който отпадна доста нелепо в Куала Лампур, след като загуби от германския ветеран Бенямин Бекер, а сезонът му като цяло може да бъде определен като провал.

Още за провала на Гришо четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя вече и с чистачката на корта ще прави мач кантар.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рускинята му изпи акъла, съвсем даде накъсо дори и след като се разделиха
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само дето Григор не игра за купа Дейвис и сега да върне парите - 120 000 лв!
39
3
 
1
 
! Отговори
Четете 3 преди 8 години
Материал от WEB портала на Министерство на младежта и спорта: Воля и амбиция, съчетани в едно са доказателство, че той следва стремежа си да бъде сред първите двадесет в световната ранглиста. Пожелавам му и успешни участия в националния *** за купа Дейвис, за да получи пълно покритие на своите възможности и намерения добави спортният министър.
38
4
 
1
 
! Отговори
Четете 2 преди 8 години
Материал от WEB портала на Министерство на младежта и спорта: Нашият Григор Димитров заслужава повече от това, което можем и правим като Министерство на младежта и спорта на този етап заяви министър Георгиева. - Тенисът е спорт, който изисква невероятно себеотдаване. Да си в световния елит на двадесет и две години показва, че си с формиран характер още в детска възраст.
37
3
 
0
 
! Отговори
Четете преди 8 години
Материал от WEB портала на Министерство на младежта и спорта: Във връзка с новия олимпийски цикъл за Игрите в Рио де Жанейро през 2016 г. най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще получи целева субсидия от сто хиляди лева за подготовката си. България има един бронзов медал от олимпийски турнир по тенис, спечелен от феноменалната Мануела Малеева на Игрите в Сеул през 1988 г.
36
2
 
7
 
! Отговори
След 1 год. преди 8 години
Григор? Кой беше тоя? А, бившия на Шарапова. Че той къде играе, не му чувам името.
35
5
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 8 години
Караш ми дедовия. Видях те да чакаш тролея вчера.
34
8
 
2
 
! Отговори
аз преди 8 години
До АнонименКакто си казал,а ти за себе си какво би казал..аман от компетентни ясновидки,Момчето кара Астон мартин,ама ти само на снимка си виждал
33
1
 
6
 
! Отговори
tenesist преди 8 години
Абе защо никъде не срещам вече определението бейби Федерер?
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си мислете, че противници до 100 -150 място в ранклистата са слаби. В топ 150 конкуренцията е убийствена. Топ 20 са най - елитните, а топ 10 са терминаторите - така, че трябва да се радваме, че гришунгера е бил в топ 10. Има време да си върне формата. Само да не стане като Багдатис например. От супер голяма надежда вече едва крета...
31
0
 
7
 
! Отговори
гошо преди 8 години
май гришо вече е по надолнището
30
0
 
5
 
! Отговори
ko40 von selo преди 8 години
мушмурок
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
99% от българите като се видят в пари и окъпани от слава и политат в облаците. Малко успяват да се опазят. И нашия е от тях. Маша го усети, че си е ***, би му шута. Търси нещо стойностно а не *** като този. Най-се подразних когато при едно интервю вече беше забравил Български език. Започна да търси думите. Нормално да се срива. Не е узрял за това ниво на тениса.
28
0
 
12
 
! Отговори
до 28 преди 8 години
Да ,този във момента е изгубен във времето,бас хващам ,че не знае къде е роден.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пътя на *** до топ 10: Отказал се противник, контузен противник, отказал се противник, контузен противник. Тук се превъзнесаха медиите.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На следващият турнир ще го перът клалификанти.Ей звездъ си Григореее, Григоре,бива ли да се излагаш като кфладжия ?Юнак,ти не си звезда ,как успявате младите от супер таланти да ставате най мразени ?
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът на Григор е, че се откъсна от корените си.
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо Гришка, ще го биеш на табла.
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това момче не знае на кой свят се намира още се мисли звезда и значима световна фигура.Той във момента играе по енерция.Язък,тва българина кат види пет лева и почва да скача в басейни.

Спонсорирани публикации