Сърбия би Албания с 2:0 и без ексцесии

Победата донесоха Коларов и Ляич в последните минути
9 окт 2015 08:30,
10
Сърбия би Албания с 2:0 и без ексцесии
Радостта на сръбските национали. Снимка: БТА

Сърбия удари с 2:0 Албания като гост и взе страхотна победа в среща от Група "I" в квалификациите за Евро 2016. Попаденията за западните ни съседи паднаха в края на мача и бяха дело на звездите на тима - Александър Коларов и Адем Ляич.

Още по темата

Този път срещата между двата тима премина миролюбиво и липсваха ексцесиите отпреди година в Белград, когато дрон със знаме на Велика Албания прелетя над терена и предизвика меле между футболисти, треньори и ръководители.

Този път Сърбия и Албания заложиха на футболните действия и това доведе до страхотен мач, в който плавите доминираха и в крайна сметка заслужено си взеха победата.

Това се случи в края на редовното време, когато първо Коларов вкара, а малко по-късно се разписа и Ляич, като по този път Сърбите взеха велика победа.

Така в класирането в тази група лидер е Португалия с 18 точки, следват Дания с 12 точки и Албания 11 точки.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: СърбияАлбанияЕвро 2016
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бой по шиптарските кратуни! То футболът не е като да хвърляш камъни по автобус или да правиш маймунджулъци с управляеми играчки. Или да правиш по десет деца без да имаш средствата да ги отгледаш и културата и интелекта да ги възпиташ.Интересно и каква висока ограда имат на стадиона си - явно дори и на вътрешни мачове не могат да си сдържат примитивните емоции.
4
3
 
10
 
! Отговори
42 преди 8 години
ШИПТЪРИТЕ ЯДОХА ПЕРДАХА.
3
1
 
5
 
! Отговори
Ужасяващо преди 8 години
Марийке, защо сега така триеш постовете ми? Нима коментарите не са за това потребителите да изказват мнение? Или Вие очаквате само хвалебствия? Бъдете обективни, приемайте критика, така ще спечелите повече, отколкото ако се правите на недосегаеми. Изтрили сте един от коментарите ми, но грешките си не сте оправили??? Насочете усилията си в правилната посока, ще получите повече!
2
1
 
10
 
! Отговори
Ужасяващо преди 8 години
Марийке, още нещо на сръбски велик, респективно велика не се превежда (поне много по-рядко) като велика (победа), а като голяма (победа). Ама кой да си бърка по дупките, докато му преподават... срам. Дано не си завършила Славянска филология. Дано не я и учиш де. Срам, срам, СРАМ!
1
3
 
11
 
! Отговори
Ужасяващо преди 8 години
Леле, Днес.бг, Вие сте скандално неграмотни. Кой второкурсник е писал/превеждал статията? Плавите българите няма да го разберат, а Сърбите всъщност са сърби, защото на български националностите се пишат с малка буква (за разлика от английски, немски и други езици, в това число и сръбски и хърватски). Другите грешки даже няма да ги коментирам. Изключвам Ви от всички RSS канали, през които следя информация. Това е просто потресаващо. Наистина е просто отблъскващо. Истински българи сте.