Видеостена пред "Арена Армеец" за мача на България

Ще бъде направена и специална фен зона пред залата
13 окт 2015 17:28, Красимир Ангелов
5
Видеостена пред "Арена Армеец" за мача на България
Снимка: Булфото

Поради изключителния интерес към четвъртфинала на България на европейското първенство по волейбол за мъже и невъзможността на "Арена Армеец" да побере десетките хиляди българи, искащи да подкрепят "трикольорите", от БФВ съобщават, че има поставена видеостена във фензоната пред най-модерната и голяма столичната зала.

На големия екран пред "Арена Армеец" привържениците на волейболистите ни ще имат възможност да наблюдават битката за влизане в топ 4 на Евроволей 2015 и в същото време да бъдат максимално близо до отбора. Запалянковците имат възможност да се събират пред видеостената във фензоната за всички мачове от европейското първенство за мъже в "Арена Армеец".

Изключително важният мач на България за достигане на финалната фаза на шампионата е утре (14 октомври) от 20.45 часа. Националите ще се изправят срещу победителя от плейофа между Белгия и Германия, който е тази вечер от 20.30 часа отново в София. Макар и съперникът да не е известен все още, билетите за мача вече свършиха. Това доведе и до появата на черноборсаджии, които предлагат ценните хартийки в интернет.

"Българска федерация по волейбол и националите, водени от Пламен Константинов, изказват огромната си благодарност към българите за огромния интерес и невероятната подкрепа! Заедно за България!", се казва в съобщение на БФВолейбол.

Всички новини преди решаващия мач от Евроволей 2015 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Fin преди 8 години
Zelenite kostumi sa mnogo krasivi - v Bangladesh ili v Kambodja im gi ushiha?
3
0
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Залата става, но паркирането е ужас !!!Ходих за мача с Холандия. Половин час преди мача целия паркинг зает, плюс булеварда от двете страни (всички паркирали кой как може..) !!! Страшно задръстване стана ...в дъждаИнтересува ме как е проектирана залата без съответния по големина паркинг ?????????
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Арена Армеец се оказа малка и трябва да разширена до около 18 500.
1
2
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Треньорът ни е голяма работа.Той надъхва момчетата,които дават всичко от себе си.Достойни сме за финал и европейски шампиони.Напред български юнаци,цял народ ви подкрепя.

Спонсорирани публикации