Гришо призна: Познаваме се с Никол, но нямаме нищо

Жените не пречат на играта ми, смята Димитров
Обновена: 29 ное 2015 21:17 | 29 ное 2015 20:10, Красимир Ангелов
13
Гришо призна: Познаваме се с Никол, но нямаме нищо
Снимка: БТА

"С Никол Шерцингер се познаваме, срещали сме се няколко пъти, приятели сме, но между нас няма нищо повече", призна най-добрият български тенисист Григор Димитров в интервю за предаването "Комбина" по Нова телевизия.

"Не бих казал, че жените пречат на играта ми, но в последните няколко месеца съм изцяло отдаден на работа и на неща, за които нямах време преди", подчерта първата ракета на родния тенис.

Още по темата
Той коментира и връзката си с Мария Шарапова, която по думите на Димитров не е оказала влияние на играта му. "Все пак мъжкият и женският тенис са доста различни. Целият период, в който бяхме двамата бе добър период и за двамата. Идва обаче момент, в който наистина трябва да вземеш решение за себе си", подчерта Григор Димитров и продължи:

"Много са нещата, които ни разделиха. Толкова натоварена програма имахме и двамата и всичко се случи много бързо изведнъж. Нямаше какво толкова да говорим накрая, беше ясно. Но животът продължава".

Гришо призна, че е имало моменти, в които му е било трудно, но чак до мисъл на отказване не е стигал. "Чупил съм ракети, защото съм бил ядосан. По време на тренировки го правя по-често, отколкото по време на мач. Преди 4-5 седмици за последно счупих ракета", разказа най-добрият български тенисист.

Той сподели, че раздялата с треньора му Роджър Рашийд е бил изключително тежък момент през този сезон и със сигурност се е отразила на играта му. "Да, това бе най-трудната ми година. Имаше много места, които не бяха на мястото си", призна Гришо.

Григор Димитров бе категоричен, че никога не се е срамувал, че е от България и дори е сложил българския герб на телефона си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжеш, маймунке ***.
8
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Защо ли няма интервюта с другите български тенисисти в топ 50, или в топ 100, или в топ 200 или в топ 300?!Аман от поплювковци!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Жените не пречат на играта ми, смята Димитров"Гришо,не си мислил с правилната глава,когато си го казал това
6
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой хора по-лесно прихващат акцент. Аз например бях за месец в София (от Варна съм) и прихванах леко софийското звучене и то не нарочно. По същата причина мога да говоря на английски с акцент на англичанин. Просто лесно прихващам и ми се отдава. Може би и при него е подобна ситуацията.
5
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашия кълвач може само да сънува за обятията на Шерцингер.
4
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срамуваш се че си имал връзка с тази кака Шерцингер ли, че да си признаеш, бе надувко? Много май ти порасна работата.
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бе, то откъде да имате общо.Сам се издава с обясненията си. ***.
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, ткъде ще имате общо!
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I tozi kato Valeri e sburkal profesiata si