В Украйна убедени: Загубата на Кличко беше нагласена

"На някого му омръзна хегемонията на Владимир"
29 ное 2015 15:15, Красимир Ангелов
130
В Украйна убедени: Загубата на Кличко беше нагласена
Снимка: БТА

Загубата на Владимир Кличко от Тайсън Фюри е била нагласена. Това мнение изрази вицепрезидентът на Професионалната боксова лига на страната Алина Шатерникова.

Както е известно, досегашният шампион отстъпи от британеца по точки и загуби титлите си във версиите IBF, IBO, WBO и WBA. Това бе първа загуба за малкия брат Кличко от повече от 11 години.

"Тази загуба е несправедлива. На някого явно му омръзна хегемонията на Владимир Кличко и бяха взети мерки тя да бъде прекратена", обяви Шатерникова.

Мачът се проведе на "Еспирит Арена" в Дюселдорф, а далеч по-неопитния британец спечели след единодушно съдийско решение, след 12 изиграни рунда. Резултатът при точките бе 115:112, 115:112, 116:111 в пола на англичанина.

Това без съмнение е голямата сензация, тъй като букмейкърите тотално отписаха англичанина преди мача.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много скучен мач, не знам защо трябва да се пръскат толкова пари с такъв трагичен резултат.
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
все едно Кличко не си е нагласявал срещифифти фифтиама и това момче направи страфотна заблуждаваща кампания преди мача, екипа му беше страхотен /смени настилката на ринга, ръкавиците и др.неща/, физически беше много подготвен, тактиката му беше правилна, психиката желязна през целия мач.....ами кво да кажа така се бие шампион с опит.в този смисъл няма случайни нещанеща да сравнявам с кобрата - ама беше нервен, бързо се умори, слаб екип и лоша тактика общо взето разчита на случайността
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като на власт в Украйна станаха фашистите няма по -ненавиждана страна в света. Защо в мача с Пулев този не го проверяваха за допинг? От къде на къде наяградния фонд за мача е винаги в полза на Кличко независимо дали ще победи или ше загуби. Бих казал, че предишните мачове бяха нагласени в полза на Кличко от техните духовни водачи от САЩ.
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един Поветкин дето му се опря малко повече. От всичко, хубавото е че има ВИШО и като ги поступа им казва поне, мерси беше добър човече. Реванш ще има, ще поживеем, пък ще видим. Айде със здраве
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига писали глупости.Кличко е добър боксьор, но до тук. Да не забравяме няколко факта, Кличко е добре оформена и дирижирана машина за пари, която в последното десетилетие направи бокса скучен и танцувален с лек развлекателен привкус. Второ, поколението на истинските динозаври отмина, там бай Влад нямаше да има шанс.Зад океана не го харесват, пък там дават и повечко допинг проби, а у Европата ако иска ще даде. Та, да се върнем на боя, с кого се боксира Влад последните години,с никой запомня
75
0
 
5
 
! Отговори
Barni преди 8 години
Не мога да преценя дали Кличко игра симулативно, ама на ринга бе определено много по-бавен от Фюри. Който си позволи даже в определени моменти да сваля гарда и иронично да гледа как противника му дори не се и опитва да го атакува. Мисля, че ако бе в обичайната си форма, Кличко просто щеше да отнесе главата на Фюри още при втория му опит за такава несериозна игра. При липсващата му бързина, обаче, това се оказа невъзможно и удрящият здраво съперник спечели мача. Поздравления за Фюри!
74
2
 
1
 
! Отговори
Frak преди 8 години
Klichko e mega cavaler :-)- napravi mega radost na Paris.
73
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 108И двамата братя Кличко признаха заслужената победа на Фюри и го поздравиха на ринга и целият му щаб. Навярно имаш предвид тази мисирка от спортната федерация на Украйна с нейните глупости, че има конспирация.Двамата братя затова са велики- че са над нещата и си признават!Мисирката ще си остане мисирка- като нашия Кубрат!
72
2
 
4
 
! Отговори
jcfncchxbv преди 8 години
лаици които не са помирисвали боксова зала коментират бокс. Витали беше класа. Истински талант. Влад е доста по ограничен.. определеновчера не показа нищо което доста ме изненада а реванша ше покаже дали е паднал наропбо
71
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Няма нищо вечно и в това няма никаква трагедия. Загубите трябва да се приемат с достойнство и по това си личат големите. Но украинците нещо треска ги тресе, не са на тоя свят и си мислят,че срещу тях има световна конспирация, а не разбират, че сами са си виновно. Като гледам как реагират на една нормална среща ми става ясно защо все реват, че руснаците са ги били нападнали и лъжат като за световно.Какво лошо има да паднеш в един спортен мач?
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямате право да намесвате брат му на тоя. Виталий е Легенда!Беше Унищожител на ринга!Този човек знаеше как да подходи към всеки срещу себе си. Никой не го надигра през кариерата му!Може би най-великият боксьор в тежка категория! Респект!Изключителен джентълмен!Няма да забравя когато преби от бой Шанън Бригс..отиде до съпругата му на ринга която чистеше с кърпа кръвта от лицето на американеца, ръкува се с нея и й каза: Госпожо, вашият мъж има огрооомно сърце. Трябва да се гордеете с него!
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Или Кличко наистина остарява , а оня е голямо теле, или Кличко реши да гушне едни милиони , а оня е един дървар! Всичко ще стане ясно на реванша.
68
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В интерес на истината Ленъкс Луис се показа като пълен страхливец. не даде реванш на Кличко, защото знаеше че ще бъде нокаутиран!За разлика от Луис, Тайсън фюри няма как да откаже реванш на брат му, защото в договора между тях има клауза за реванш.
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 100 ,Я кажи като толкова си отворен, защо Виталий Кличко като отиде в имението на Ленъкс Луис в Англия да му иска реванш, той му отказа? Знаеш ли какво казва майката на Ленъкс Луис която е била на срещата в имението им след като Виталий тръгва от тях? "Не се бий с този човек никога повече!"Майка му на Ленъкс усеща даже, че Виталий при реванш ще го осакати за цял живот.
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 100 именно защото това е бокс а не касапница и прекратиха мача. Виталий беше готов за загуби окото си, но да нокаутира Ленъкс. Ленъкс беше грохнал в този 6-ти рунд. Виталий го беше набрал здраво и ако беше не боксов мач, а уличен бой Виталий убиваше Ленъкс.
65
6
 
5
 
! Отговори
ттт преди 8 години
Да ама още преди мача на Пулев с Кличко, бях обявил, че ще принудят нашия спортист да загуби, защото на Украйна и трябваха герои.
64
1
 
16
 
! Отговори
Нагласено преди 8 години
Да със сигурност има световен заговор срещу укротъпаците. Ами свърши. Използваха ви като *** и сега не сте нужни.
63
3
 
3
 
! Отговори
gdfg преди 8 години
Ква кръв го е саписила ти луд ли си, ако беше продължим този мач, Витали можеше да има много сериозни здравословни проблеми за в бъдеще. Докато за точките, може би Витали водеше с малко, не е имал кой знае какво предимство.
62
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ко стана сега, укрите сами си признават, че са п.родажници:))
61
1
 
4
 
! Отговори
ьаь преди 8 години
официално кличко взе 20 и нещо милиона и не знаем още колко на 5.6 коефициент при букитата.*** разбира се че ще има реванш толкова лесни пари и за двамата няма да има никога повече.