Стоян Колев готов да пази до 41 години в ЦСКА

Стражът ще остане на "Армията" и през следващия сезон
2
Стоян Колев готов да пази до 41 години в ЦСКА
Снимка: Булфото

Стоян Колев ще пази за ЦСКА до 41 годишна възраст. Стражът ще остане на "Армията" и през следващия сезон, когато отборът ще е минимум в Б група. Днес Колев навършва 40 години.

Той може да бъде баща на половин дузина от настоящите играчи в отбора. Стоян бе върнат в тима през лятото, само месец след като напусна.

Колев бе започнал подготовка със Септември София, където го ангажираха за играещ треньор на вратарите. Ден преди ЦСКА да се събере за първа тренировка през лятото, от лагера на червените решиха отново да привлекат опитния страж.

Той бързо се разбра със Септември и се върна на „Армията”, където бе поканен от бившия си съотборник Христо Янев, а след това проведе разговор и с Гриша Ганчев. През есента Колев бе основен избор в мачовете за първенството, докато Анатоли Господинов пазеше в срещите от турнира за купата на България.

Все още не е ясно дали треньорският щаб на 31-кратните шампиони ще процедира по същия начин и през втория дял от сезона. Сигурно е обаче, че Колев остава в ЦСКА до лятото на 2017 година, когато ще е на 41 години.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЦСКАСтоян Колев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Предлагам докато се изяснят глупостите да се направи един турнир с двустранни мачове ем футболистите да играят и дане губят ритъм и ем по добре за отборите и за феновете
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На село играят и до 55... :-D