Ето кой е научил Камата да псува

От малък знаел: Ицко Стоичков - майка ти да...
6 фев 2016 12:45, Екип на Dnes.bg
19
Ето кой е научил Камата да псува
Снимка: Булфото, архив

Футболната легенда Христо Стоичков се е сдобил с навика да псува съперници и събеседници по време на детските си години в село Ясно поле.

Това разказва кметът Иван Иванов пред "7 дни спорт", спомняйки си, че той и останалите батковци около Камата са изиграли водеща роля в оформянето на поведението му.

"Ицо беше много палав, просто панта и половина. Ние, по-големите го бяхме научили да псува. Когато някои го попиташе как се казва, той отговаряше - Ицко Стоичков - майка ти да...", коментира кметът Иванов.

Той разкри, че за 50-годишния юбилей на футболната звезда (8 февруари, понеделник), местният стадион ще бъде преименуван на "Стоичко Стоичков" на името на бащата на Камата.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: КаматаХристо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РондиА замислил ли се се защо стана Стоичков най-добрия?Аз ще ти каже = щото е перде и не признава никакви *** ценности дето ни залива гъзоропата с тяхната толерастия. И защо намесвате интелигентност, красота, кавалерство и какво ли още не. На кой му пука - на него му плащаха да РИТА топката, и точно затова го УВАЖАВАТ в цял свят, а не да се прави на ерудит
8
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кой е казал, е НАй-добрият футболосит е Стоичков? Най-успелият - да! Най-добрият - едва ли!Има футболисти като Георги Аспарухов, Петър Жеков, Наско Сираков, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Борислав Михайлов.... много от тяях могат да претендират че са по-добри от Стоичков просот нямаха неговия шанс. Аспарохов нямаше как да играе навън, нито Жеков. Лечков го съсипаха в Хамбургер, а имаше чудесна техника. Нима един Балъков бе лош футболист? 10 години капитан в Щутгарт! 3 години - в Спортинг
7
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наказание е интелигентен човек да се роди на Балканите и да бъде сънародник на подобни индивиди!
6
14
 
36
 
! Отговори
Ронди преди 8 години
Такова нещо само у нас може да стане-най-добрия ни футболист да е и най-простият ни футболист! Като си помисли човек хората какви ерудирани легенди имат-Бекенбауер, Кройф, Джеки Чарлтън, Малдини, Барези..А ние-Стоичков! Едвам- едвам завършил "Строителна механизация", а там учеха събраните от утайката на града! И сега трябва да му слушаме " умнотиите" за живота?! Да, вярно-най-добрият ни футболист-спор няма! Но и най-простият! Защото спорта трябва да учи първо на феърплей-към противник,съдия....
5
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Най-важната" новина на екипа на Днес.бг за днес.
4
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като бях малък, моят калеко също ме учеше на псувни и многократно ми мажеха устата с люта чушка. Веднъж майка ме заведе да ги сурвакам и той ми подшушна, като сурвакам леля да кажа ,,сурва, сурва, дърта ку*ва'', колко бой изядох от мама бедна ви е фантазията.
3
3
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Ентелектуалец!
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да е...
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Стоичко Стоичков" ! Добро!