Юнайтед дава на Моуриньо 300 милиона паунда за селекция

"Дейли Стар": Португалецът е сигурен нов наставник на тима
Обновена: 11 фев 2016 12:42 | 11 фев 2016 11:20, Красимир Ангелов
5
Юнайтед дава на Моуриньо 300 милиона паунда за селекция
Снимка: Reuters

Жозе Моуриньо ще получи колосалните 300 милиона паунда за лятна селекция в Манчестър Юнайтед през лятото, твърди английското издание "Дейли Стар".

Португалецът е смятан за сигурен нов наставник на "ч'ервените дяволи", макар че мениджърът на тима Луис ван Гаал отказва да повярва, че се водят преговори с неговия колега.

Шефовете на английския клуб са на мнение, че Жозе е единственият човек в момента, който може да върне успехите на "Олд Трафорд" и са твърдо решени да се възползват от факта, че в момента няма отбор.

Те са готови да му предоставят всичко необходимо, за да върне трофеите отново в клуба, като за тази цел ще му дадат и въпросния огромен бюджет за лятна селекция.

Изданието дори отбелязва, че сред трансферните цели на тима през лятото се очаква да бъдат Неймар, Единсон Кавани, Пол Погба, Томас Мюлер и Рафаел Варан.

Ван Гаал изхарчи над 250 милиона паунда, откакто пое отбора, но в крайна сметка това не доведе до нужните резултати.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Jon преди 8 години
Още 300м на загуба за МЮ. Никога преводача не се е славил с откривател на таланти или купуване на качествени играчи винаги е наследявал готово сглобени отбори а МЮ не е такъв в момента.Само ще почнат караници раздори в отбора и всички отбори в ВЛ още повече ще мразят допълнително повече МЮ.
1
0
 
3
 
! Отговори
:-D преди 8 години
Аааа! За 300 млн и аз моя да я направя тая ерекция

Спонсорирани публикации