Тревога: ЦСКА може да загуби служебно от Берое

От управата на клуба се опасяват от нахлуване на фенове без билет
Обновена: 16 апр 2016 18:44 | 16 апр 2016 17:54, Веселина Йорданова
24
Тревога: ЦСКА може да загуби служебно от Берое
На опашка за билети преди 2 дни. Снимка: БулФото

Шефовете на ЦСКА призоваха крайните ултраси на клуба за разумни действия по време на реванша с Берое от турнира за Купата на България.

Срещата от полуфиналите на турнира е идната сряда. Както е известно, ЦСКА удари с 2:0 Берое в Стара Загора и сега докосва финала.

От управата на ЦСКА се опасяват от нахлуване на фенове на стадиона без билет, което може да доведе до сериозни проблеми за "червените".

"Всички билети за мача са разпродадени и няма да се продават повече. Ако някой има намерение да нахлува без билет на стадиона, това би довело до невъзможност за провеждане на футболната среща и ще бъде присъдена служебна загуба на ЦСКА".

"Апелирам към всички привърженици на отбора за спокойствие и разумни действия", заяви изпълнителният директор на 31-кратните шампиони Александър Тодоров.

Още спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: футболБероеЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 7 години
България може да направи нещо дето още не е ставало в световния футбол. Тъй като ЦСКА не може да участва в европейски турнири и БФС ще го разбере чак като се теглят жребията, централизираната бетер от Вълко Червенковското време преса ще мълчи целокупно. Нито някой от ЦЕКА ще попита а защо, нито ще има и майтапи, защото би трябвало другия финалист да не мълчи - ще е нещо глупаво и задължително мълчане - като неотричане на холокоста.
18
1
 
11
 
! Отговори
до Сливен е син преди 7 години
До Сливен е синСливен е син, защото там ромите са мнозинство.
17
5
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
На сините приятелки им направихме юбилея незабравим. Сега чувам, че и марулките имали юбилей. Ще го запомнят и те. ЦСКА обича да "честити" юбилеи.
16
11
 
4
 
! Отговори
Сливен е син преди 7 години
0:4.Чорбата нямат никакъв шанс.
15
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма мое, няма твое. Всичко е Берое! Чорбата и Подуяне за нищо не стават.
14
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
А бе не знам кой как играе футбол, ама знам друго - наближава време да се плащат данъците.Какво ще прави ЦСКА, като избра най-лошото възможно решение? Хем се заби в долнитд групи, хем не си изчисти дълговете. Какво ще прави тази пролет?
13
1
 
1
 
! Отговори
Щиглиц преди 7 години
да погледнеме реалността в очите - играем в аматьорската лига .... кво се спичаме за некво си нахлуване, голям праз, по зле от отва май няма на къде
12
2
 
3
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 7 години
До sТова подсказване за феновете на държавния отбор ли е?
11
11
 
4
 
! Отговори
s преди 7 години
Хахаха. Това ще е голям майтап. После освен да плачат, че искат в А група безвъзмездно, ще искат и да им дадат Купата, ей така. Щото са ЦСКА и за тях няма закони, няма ред. Ех, че го няма Декларойчо Ревльов да напише една прочувствена декларацийка.
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дано да нахлуят ***.
9
5
 
4
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
2:2
8
10
 
7
 
! Отговори
Знам к'во ще ст преди 7 години
СЪНУВАХ МАЧА!Знам какво ще стане, много интересно ще стане!Резултатът е 3:1 за Берое след дузпи! В редовното време 0:2! В продълженията - три греди! Резултатът се запазва. Следват дузпи.Феноменални вратари! И двамата! ЦСКА вкарва първата и пропуска следващите 4 дузпи. Берое вкарва чак 3-тата, пропуска другите.Резултатът е 1:3 и делегатът прекратява мача! Победа за Берое заради гол на чужд терен! ЦСКА протестира - при дузпи не се брояло. Четат се правилници. Скандал. Решение - Берое печели.
7
9
 
16
 
! Отговори
Забранете футбола! преди 7 години
Хахаха, сега е момента 100 хил. левскари да нахлуят на терена :)))
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много необмислено беше да пуснат билети по 1 лев! Вместо с кеф да дам примерно 20 лв. за билет и да влезнат свежи пари в клуба, сега разни спекуланти ще печелят на гърба на клуба и на феновете!
5
14
 
7
 
! Отговори
ко? не! преди 7 години
Айсиктир и смотания клуб, само глупости, превъртяха *** нялолко пъти вече.Закривай и да се приключва с най-гилямото недуразомение на комунизма "Цура".
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2 DrobecaКато не те интересува, какво правиш тук. Вземи си пиши постовете в " Аз - жената", "Тялото", "Гей общество" или където там ти е интересно.
3
5
 
3
 
! Отговори
Ultra преди 7 години
Kzl
2
12
 
9
 
! Отговори
Drobeca преди 7 години
Българският футбол не ме интересува, ако има въобще такъв.
1
2
 
28
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
Добре де, беше ясно че ще има голяма истерия. Защо не наеха Националният стадион???

Спонсорирани публикации