Да си фен в България на аутсайдера Лестър

Историята на Никола, който преди две лета става фен на "лисиците"
4 май 2016 11:30, Анисия Иванова
17
Да си фен в България на аутсайдера Лестър
Снимка: Bulgaria On Air

Скромният доскоро тим на Лестър триумфира 2 кръга преди края на Висшата лига, след като миналогодишният първенец Челси завърши 2:2 с Тотнъм.

Какво е да си фен в България на аутсайдер от Англия, който до дни ще вдигне купата в Премиер Лийг, разказва телевизия Bulgaria ON AIR.

Лисиците излъгаха всички. Титлата е първа не само за Лестър, но и за италианския мениджър на клуба Клаудио Раниери. Медиите на Острова изчислиха, че в клубната каса ще влязат поне 170 млн. паунда, а Facebook страницата на тима беляза ръст на последователите с цели 540%.

Звездата Джейми Варди бе поканил съотборниците си в дома си, за да гледат двубоя Челси - Тотнъм. Футболистите заслужено изпаднаха в луда радост след края на мача.

Из дебрите на "Дружба" 2 същото прави и Никола Пенев, който преди 2 години решава, че "лисиците" са неговият отбор.

"Лестър Сити направи най-невероятното постижение в историята на световния спорт. В ера, в която представянето е силно обвързано с бюджета за заплати, Лестър надви съперници, които плащат на своите играчи в пъти повече", коментира Пенев.

Но Никола никога не е харесвал сочените за лидери.

Всеки фен има теория каква е тайната на успеха на "лисиците" и какво трябва да предприеме Раниери оттук нататък.

На 15 май Никола ще види с очите си как любимият му тим вдига купата след мач с предишните му любимци от Челси на Стамфорд Бридж.

Феновете на Лестър у нас стават все повече. Но Никола се гордее, че е сред първите, които повярваха в малкия отбор с голямо сърце.

По темата вижте и видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
КОЙ Е АУТСАЙДЕР . НЕ СИ ЛИ СПОМНЯТЕ КАКВО ПИШЕ В БИБЛИЯТА - ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ . ОТ ТОВА ПО - ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ . ИЗВОД - В ЖИВОТА АУТСАЙДЕРИ НЯМА , В РЕЛИГИЯТА И В НАУКАТА - ИМА .
13
1
 
8
 
! Отговори
хахахх преди 7 години
Голем фен на Лестър от 2 г. аххаха
12
0
 
7
 
! Отговори
Хайде сега преди 7 години
Лестър стана шампион и изведнъж видиш ли всички станаха фенове на този отбор. Всеки си прави реклама на чужд гръб. Няма да се учудя ако другата година например Фулъм стане шампион, да са много повече уж "повярвалите" в този отбор.Смешна работа, снимки с развяти шалчета. Като си толкова отворен, защо не развя флага на България и след това шалчето на отбора, да покажеш, че преди всичко си българин , а след това поклоник на чуждия отбор......
11
2
 
6
 
! Отговори
SAFC преди 7 години
Фен на Лестър от две години, преди това бил фен на Челси. Хах! Смешна работа. sparky правилно го е казал по-долу - отбор не се сменя. Аз съм фен на Съндърланд от повече от 15 години и никога не бих станал фен на друг отбор, независимо в коя лига играе отборът ми. С радост гледам мачове на големите отбори, но нищо в мен не трепва, когато вкарат гол. Друго е обаче когато "черните котки" вкарат гол - избухвам от кеф, дори да е срещу отбор от ранга на Уотфорд или Норич (не че Съндърланд са по-добри)
10
1
 
5
 
! Отговори
Маке Ариец преди 7 години
Някой сериозно ли си мисли, че в смешно време се играе футбол? Всичко е тотално манипулирано от букитата... толкова много пари се въртят, че нищо не се оставя на случайноста...Не се пънете...
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 1978 година съм фен на Ливърпул. Бях на 10 години тогава. Виждал съм и титли, виждал съм и дълги години липса на купи. Това обаче е като любовта - ръжда не хваща. Лестър ако ще да станат следващите 5 години шампиони, никой не може да ме накара да си променя предпочитанията.
8
2
 
7
 
! Отговори
Язека преди 7 години
Айдее - говеждия фенклуб вече може да се обзаведе и с шалчета на Лестър.
7
1
 
3
 
! Отговори
Крумката преди 7 години
Давай, Зузу, мачкаааай!!!- Къде е най-вкусна лимонадата?- В гара Томпсън, алееееее!!!!
6
2
 
6
 
! Отговори
dfgbf преди 7 години
"Никола никога не е харесвал сочените за лидери" - отсекъде :))))
5
1
 
16
 
! Отговори
sparky преди 7 години
За мен този не е никакъв фен.Сменя се работа,кола,къща,жена,приятели но отбор не се сменя
4
3
 
16
 
! Отговори
LethianDream преди 7 години
Догодина симпатягите от Лестър ще се борят за 7-10 място във Висшата лига, а такива новоизлюпени фенове са ми пределно ясни - "предишните му любимци от Челси"..-фурнаджийски лопати. Фен съм на Челси, но отборът го подкрепям и като спечелихме титлата миналата година, и сега като сме на 10-11 място, а не да почна да се кефя и размятам шалове на паляците от Лестър, че са взели една купа..
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно е китайската година на Лестър! Марк Селби, родом от Лестър триумфира отново в снукъра. Малцина си спомнят може би, че когато Нотингам загуби първия мач тук от ЦСКА, когато се прибра в Англия отупа точно Лестър с 5:0 ! Тогава разбрахме, че успехът на ЦСКА не е случаен и реванша го потвърди.
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истинските фенове подкрепят отборите си в добро и лошо.Тоя бил на Челси,сега на Лестър..вероятно е и на Лудогорец...***
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди бил за Челси ама от 2 години е за Лестър.Тоя явно е за да тия дето са шампиони,

Спонсорирани публикации