Палермо и Чочев се спасиха от изпадане след драма

Южняците успяха да ударят Верона с 3:2
16 май 2016 10:30, Красимир Ангелов
0
Палермо и Чочев се спасиха от изпадане след драма
Снимка: Reuters

В зрелищен и резултатен мач с два червени картона, отборът на Палермо успя да победи Верона с 3:2 в мач от последния 38-ми кръг на италианското футболно първенство и да се спаси от изпадане.

С актив от 39 точки отборът на Палермо завърши на 16-то място в крайното класиране на серия "А", а отборът на Верона вече бе изпаднал и е на последното 20-то място с 28 точки.

Головете за Палермо отбелязаха Франко Васкес в 28-та минута, Енцо Мареска в 51-та минута и Алберто Жилардино в 64-та минута. Голмайстори за Верона бяха Федерико Вивиани в 48-та минута и Ерос Пизано в 84-та минута.

От 34-та минута двата отбора играха в намален състав, след червените картони на Мичел Морганела /Палермо/ и на Павел Вшолек /Верона/, който бяха изгонени от главния съдия Масимилиано Ирати за сблъсък.

Полузащитникът на българския национален отбор по футбол и бивш играч на ЦСКА Ивайло Чочев бе включен в групата на Палермо за този последен мач, но през всичките 90 минути остана на пейката на стадион "Ренцо Барбера" в Палермо.

От първа италианска дивизия изпадат Карпи, Фрозиноне, където играе нападателят на българския национален отбор Александър Тонев, и Верона.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ПалермоИвайло Чочев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации