Чака ни шоу и звезди! Благодарение на Стоичков!

Премиерът може да спаси ЦСКА, смята Майкъла
20 май 2016 12:00, Красимир Ангелов
11
Чака ни шоу и звезди! Благодарение на Стоичков!
Снимка: Bulgaria On Air

За първи път в България се прави мероприятие от такова високо ниво. Ще бъде едно великолепно шоу за всички, защото хората не са имали допир до такива звезди. Това става възможно благодарение на големия Христо Стоичков и разбира се, Йохан Кройф - фантастичен човек и треньор, който го забеляза и покани в Барселона.

По този начин бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, коментира в Сутрешният блок на Bulgaria ON AIR предстоящия довечера грандиозен мач на звездите "50 години номер 8".

За Георги Илиев Стоичков е "страхотен и земен човек, който няма нищо общо с това, което се пише за него".

"Коментират ловните му трофеи, но това е бизнес. Той не е отишъл там да убива животни, а за спорт. Нормално е тези неща, които са позволени от закона, да ги практикуваш", коментира Майкъла по повод ловните сафарита на Стоичков. Георги Илиев добави, че е нормално да има и хора, които не харесват Камата, защото той е голяма звезда.

"Ако питаш някой от Левски, един ако чуеш да го обича... Ицо е тръгнал от ЦСКА, всички големи тръгват от ЦСКА. Христо Стоичков, Любослав Пенев, Йордан Лечков, дори и Красимир Балъков се е докоснал... Димитър Бербатов, Стилиян и Мартин Петрови също. Минеш ли вратата на "Армията", вече ставаш голям", обясни Майкъла.

Бившият директор на червените коментира ситуацията в любимия си клуб и начерта бъдещето пред него.

"ЦСКА стигна до В група, защото държавата допусна през последните 10-12 години да не си търси законовите пари, които търси от всяка друга фирма. Собствениците на клубове в България не могат да разберат, че трябва да изкарваш пари, за да даваш. В ЦСКА се даваха огромни заплати, което беше несериозно. Заварих бюджет за заплати от 8 млн. лева - безумие! Играл е в Сливен за 1000 лева, в ЦСКА взима 30 000", разказа Илиев.

Майкъла е на мнение, че има само един начин ЦСКА да излезе от ситуацията и той е премиерът Бойко Борисов да опрости дълговете, като да бъдат платени само тези към НАП.

"Гриша Ганчев и Васил Божков могат за три дни да оправят ЦСКА. Ганчев може да оправи ЦСКА, но по друга схема. Фалиране на ЦСКА, неплащане на 11 млн. към държавата и обединение с друг клуб", посочи Георги Илиев.

Какво още каза Майкъла вижте на сайта на телевизия Bulgaria On AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джаксън мното си малък питай баща си.
10
2
 
1
 
! Отговори
Джаксън преди 7 години
До майкълСмени си хапчетата и лепилото
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков е страшен *** и срам за нормалните хора.
8
1
 
5
 
! Отговори
нормално преди 7 години
Докога държавата и Борисов. Прави се тотален запор и се разпродават всички играчи които имат цена купи и трофей.
7
7
 
5
 
! Отговори
майкъл преди 7 години
Не заслужено призвание и късметлия да попадне във велик отбор БАРСЕЛОНА и слава като трети крак на Ромарио и фантастичния Лаудруп. В ЦСКА наказан да не играе футбол до живот и пълен провал във всички останали клубове където е участвал. На световното 94 куп пропуски от фаулове и дузпи егоист за сметка на други добри футболисти бг.
6
2
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Избраха най-лошият ден и час за този мач - когато София се изнася за тези 4 дни празници. На Орлов мост и около него и без този мач, в такива дни е ад, а сега като затворят куп булеварди около стадиона, ще стане нещо повече от ад.Иначе аз лично не мога да отделя Христо Стоичков като нещо повече от останалите играчи в националния ни отбор от 1994 година. Побеждаваше отборът и те заедно бяха големи играчи, а не поотделно.
5
2
 
12
 
! Отговори
ЦСКА АНТОНОВ1 преди 7 години
Предлагам всички с кредити да се прекръстят на ЦСКА. така всичките им кредити ще отпаднат. Даже ще им дадат финансово рамо
4
4
 
13
 
! Отговори
Български фен преди 7 години
Българи нека отдадем заслуженото на човека, който ни е радвал толкова много през годините. Нека поне днес не се делим на левскари и цесекари. Много добри футболисти имаше и в единия и другия клуб. И тази постоянна съпоставка със Георги Аспарухов - стига, и двамата са гениални по своему, но и много различни. А днес се е събрал цвета на света във футбола от близкото минало, да почетат един велик футболист. Да си жив и здрав Ицо и бъди сигурен че България те почита !
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Левски
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
държавата допусна през последните 10-12 години да не си търси законовите пари, които търси от всяка друга фирма.Може би по-нагли от футболните фенове в България са само политиците ни.ЗНачи държавата била виновна, че не си търсила задълженията.Сега да им опростим милиони дългове, които някой ги е откраднал...и народа да плаща за някакви си ритнитопковци, които ще бъдат купени от някоя мутра.Нагли, нагли, нагли...всички...ЦСКА, Левски, Лудогорец и т.н. Вие сте частни клубове.
1
0
 
20
 
! Отговори
цецо преди 7 години
Никакво опрощаване. Някой ял и пил и сега да не връща. На мен защо няма да ми опрощават дълговете. Да си платят ВСИЧКО. Това е и законно и морално. Не да ми реват за прегазване на закона.