Неймар умува над 4 предложения на отбори

Най-апетитно било от ПСЖ, на Реал пък било привлекателно
22 май 2016 15:23,
1
Неймар умува над 4 предложения на отбори
Снимка: архив, Ройтерс

Точно преди финала за Купата на краля срещу Севиля в неделя в състава на Барселона отново е напът да се породи напрежение, и то заради Неймар.

Бразилецът преговаря за нов договор с Барса и изглежда по-близо отвсякога до подписването му. Въпреки това той няма никакъв проблем да разглежда други оферти. И на масата има три такива - от Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. Неймар и баща му, който е негов мениджър, сериозно ги обмислят, твърди най-голямото бразилско спортно издание "Глобоеспорте".

Най-примамливо до момента било предложението на ПСЖ, който си търси звезден заместник на напускащия Златан Ибрахимович. Реал Мадрид пък е най-привлекателен от гледна точка, че може да повиши финансовите параметри от настоящия му договор, а в същото време и да му даде възможност да се бори за титла в Шампионската лига. Докато ПСЖ се видя, че колкото и звезди да има, трудно може да се бори да стъпи на европейския връх, а пък Юнайтед изобщо няма да играе в най-силния континентален клубен турнир през следващия сезон.

Настоящият договор на Неймар с Барса е до 2018 г., като клаузата за разтрогването му е 190 млн. евро. Каталунците се опитват да го удължат до 2022-ра и да увеличат неустойката на 220 млн. евро.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации