В "Левски" недоволни от Кабаков, не искат да им свири повече

"Сините" съзряха тенденциозно отношение към тях
23 май 2016 16:22, Красимир Ангелов
15
В "Левски" недоволни от Кабаков, не искат да им свири повече
Снимка: БТА

От ръководството на "Левски" излязоха с официална декларация след поражението с 0:1 срещу Славия в мач от 35-ия кръг на "А" група, в която скочиха на рефера Георги Кабаков.

"Сините" имат претенции за тенденциозно ръководене на техните мачове от този арбитър и не желаят той да бъде назначаван на техни двубоя в бъдеще. Ето и декларацията:

"Ръководството на ПФК Левски изразява своето възмущение относно отсъжданията на главния съдия Георги Кабаков по време на двубоя със Славия от 35-ия кръг на А група.

Във въпросната среща бе отменен чист гол на нападателя Венцислав Христов за несъществуващо нарушение и бяха отсъдени редица спорни нарушения в ущърб на Левски.

Тези действия на Георги Кабаков впоследствие се оказаха ключови и за крайния изход на срещата. Твърдение, което бе потвърдено от многократните видео повторения на телевизиите.

Не знаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения срещу клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК Левски.

В същото време отправяме питане към съдийската комисия защо в последните четири срещи между Левски и Славия в три от тях е назначаван Кабаков?

Заявяваме категорично, че не желаем Георги Кабаков да бъде назначаван повече за съдия на двубои на ПФК Левски.

Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС и прилежащите му комисии с твърдата позиция съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори."

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
ssw преди 7 години
Кой беше тоя УЕФСКИ бе???
8
1
 
1
 
! Отговори
драци преди 7 години
-Искам цскарите да се дръгнат от комари след като са били нахапани. -бягай от тук цскарите са класа!Това е невъзможно да е така. Все пак всеки си има мнение ако е от левски или от цска като мен.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срамящите името на великият българин ще отпаднат в средата на лятоото от ЕКТ.
6
2
 
3
 
! Отговори
ставри преди 7 години
Да си повикат Иво Папазов.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абя това а група има ли го още?
4
6
 
7
 
! Отговори
Кабаков к..воу преди 7 години
Ами така си беше , чист 100% гол отмени това нищожество Кабаков и изобщо буташе мача за Славия !!!
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига стези циркове понеже локото ви би като маче в дувар сега им го върнахте мафиотският тумбак ви остава задължен и в един момен ще ви върне впъти за това го бива много а на левски пожелавам дълги години да се борят за калъвките продажните отбори като вас винаги си остават средняци
2
5
 
11
 
! Отговори
нагли сте преди 7 години
"Тенденциозно отношение" ?????А беше ли тенденциозно отношението когато не свириха чиста дузпа за Пирин на мача им с вас или когато ви дадоха измислена дузпа срещу Берое...
1
3
 
7
 
! Отговори
байко ганчо преди 7 години
Що всеки отбор да си не вземе съдии на отглеждане и да бъдат част от групата за мача