Говори Кобрата: Целта ми е титлата, не дадена персона!

Малко почивка и пак съм в залата, обеща боксовият ни шампион
Обновена: 25 май 2016 13:17 | 25 май 2016 13:00, Красимир Ангелов
13
Говори Кобрата: Целта ми е титлата, не дадена персона!
Снимка: Bulgaria On Air

Оттук нататък малко почивка и пак в залата, пак тренировки ... продължаваме напред. Това заяви Кубрат Пулев в Сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR.

Моята цел е световната титла, а не дадена персона, обяви Пулев и посочи, че интересните му съперници са трима - всичките, които имат световни титли.

Запитан дали следващият му съперник ще бъде Джоузеф Паркър, боксьорът отговори, че като отиде в Германия ще преценят и ще видят коя от титлите ще атакува - това не е еднолично решение. "Не ми е за цел да седя и да гоня даден човек, от който имам загуба", коментира Пулев по повод Владимир Кличко.

"Независимо дали той ще победи или не (бел. ред.- предстои мач на Кличко за световната титла), той едва ли ще иска мач с мен. За предния мач чаках година и половина напред. Една година не играх заради това нещо. Бях официален претендент. Той отбягваше, през цялото време дори, когато се подготвях, направи номер две седмици преди мача, за да го отложи. Моята цел е световната титла, а не дадена персона", посочи Пулев.

Вчера по повод 24 май Кубрат Пулев гостува на ученици от столичното СОУ "Проф. Боян Пенев". Тогава им каза: "учете и бъдете българи!" "Без образование, без култура няма как. Това е бъдещето, това е пътят на България, на българския народ ... иначе ще си останем едно племе", посочи Пулев.

Културата на хората в чужбина е на съвсем друго ниво, отбеляза боксьорът. Според него има уважение между тях.

"В България ми прави впечатление, че например виждате случаен човек, засичате се в асансьора - няма "здравей". Чуждият човек го имаме за враг, само приятелите са приятели. А там не е така - чуждият човек също е приятел. Елементарни неща, но това прави една друга атмосфера - прави хората в главите узряли по друг начин да гледат на живота. Наистина лесно е, когато една държава има силна икономика и на хората им е лесно да живеят по-добре, по-лесно е да се усмихнеш, но все пак отнякъде трябва да тръгнат нещата", добави Пулев.

Как минава един ден на Кобрата? Два пъти на ден тренировки в залата, а след това смях с приятели.

Още прочетете в сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Кубрат ПулевBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Гьонсуратис преди 7 години
Тоя виш мозък щял и да ни управлява, политик ще става, ама в първообщинна капиталистическа България всичко е възможно ... P.S Ама спокойно първите сто години шъ са опрайме.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето точно за такива като Вас коментиращите, говори Кобрата! Честито!
4
6
 
2
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
САМО ЦСКА, КОБРА
3
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ ОПОЗОРЕН ПРОДАЖНИК ИМАШЕ СВОЯ ШАНС НО СЕ ПРОДАДЕ НА КЛИЧКО!!!!ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ОПОЗОРЕН!!!!!!!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на мача на супата само сидеров не отиде да си напраи безплатен PR
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DiscoveryЧе кой боксьор показва уважение към съперника си ? Боксът е преди всичко шоу, за да се направят пари от даден мач, то трябва да има вражда, никой не би отишъл да гледа боксов мач, в който съперниците се обясняват по между си колко се харесват

Спонсорирани публикации