Владо Николов: Родители и деца да спортуват заедно!

Волейболната звезда е посланик на "Детска Играиада"
Обновена: 25 май 2016 17:04 | 25 май 2016 13:33, Петя Славова
2
Владо Николов: Родители и деца да спортуват заедно!
Снимка: Az-deteto.bg
Деца и родители ще имат възможност  да спортуват заедно на 4 юни, когато в парка "Заимов" ще се проведе "Детска Играиада".
 
А именно волейболистът Владо Николов стана лице на спортния празник, организиран от Az-deteto.bg.  По време на събитието, той ще сподели и мнението си около това колко е важно да се откриват повече възможности в спортни зали, клубове и площадки, където малки и големи да имат възможност да тренират заедно.
 
„Подкрепям „Детска Игриада“! Вярвам, че родителите и децата трябва да имат повече възможности да спортуват заедно. Защото е важно да бъдем добрия пример за децата си. Елате на 4 юни в парка „Заимов“!“ 
 
Това каза волейболистът в специалния видеоклип за събитието, който е качен във Facebook страницата на Az-deteto.bg.
 
За участие в "Детска Игриада" всеки може да се регистрира бързо и лесно на специалната платформа http://igriada.az-deteto.bg/, където е качена информация за програмата и регламента на всички състезания.
 
Междувременно екипът на миналогодишното издание на „Детска Игриада“ беше отличен с награда в конкурса „PR Приз“, категория „PR на медия“. 
 
Основен партньор на събитието е Мтел. "Детска Играиада" се организира с подкрепата на: Lidl България, Stikeez, Граве България, Florina, „Селект Асет Мениджмънт“ ЕАД, FUNDAY SUMMER ADVENTURE , Doppelherz и Езиков център International House Sofia.
 
"Детска Игриада" е в партньорство със Столична община, Decathlon, Българска Федерация Лека Атлетика, Бадминтон зала Европа, Българска Карате Киокушин Федерация и „Хокей клуб- НСА”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Бързаков преди 7 години
До ПетяПосочи кое е верно:1. "Детска Играиада" 2. "Детска Игриада"

Спонсорирани публикации