Стоичков в ЦСКА? А знае ли за дълговете...

Феновете мълчат за бъдещето на клуба, констатира Майкъла
27 май 2016 08:22,
23
Стоичков в ЦСКА? А знае ли за дълговете...
Снимка: архив, Bulphoto

Преди три години най-голямата българска легенда Христо Стоичков приключи бързо престоя си в ЦСКА, след като научи дълговете на клуба. Това припомни анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод новото дружество, което Камата създаде заедно с Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

"Стоичков се завърна в ЦСКА, когато аз бях изпълнителен директор. Но като му казах, че дълговете са 10 милиона и бързо си тръгна. После се скараха с Гриша Ганчев типично по български. Не знам дали сега ще се повтори ситуацията, но сме в блатото и не знам какво ще става", заяви Майкъла, след което коментира преструктурирането на Чавдар Етрополе в ПФК ЦСКА 1948 АД.

"Не знам какъв е този хибрид. Пълно е с нови дружества, но това не е истинският ЦСКА и е несериозно. Автентичният в момента е във "В" група и каквото и да става, той трябва да играе в елита още от следващия сезон. Когато има ново дружество, по правилник трябва да започне от окръжните групи. УЕФА и ФИФА също трябва да се произнесат, но това са теми за юристи", каза още легендарният защитник.

"Не чувам феновете какво искат. Преди три години ходиха по всички телевизии и казваха, че не искат сливане с други клубове и взимането на чужди лицензи. Сега мълчат", добави Илиев.

Накрая той не пропусна да припомни на Георги Иванов-Гонзо, че му дължи вечеря от загубен бас, а освен това Майкъла е спечелил нов облог със спортния директор на "сините", който е бил за Купата на България. "Още преди половин година прогнозирах, че ЦСКА ще спечели", завърши Илиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
края преди 7 години
Какво го усуквате бе, с фалита на на това цска , фалира и цялата история с купи и прочее дрън цу дрън ! То иначе всеки може да си направи ООД с някакво подобно име и да иска да е наследник на успехите . Ще направя аз едно ООД БарЦИлона 2016 и ще кажа , че съм шампион Х-броя и прочее титли и искам да играя в ШЛ- ДА ама НЕ !!! То ако ставаше така щяха да вземат името АС23 , но няма как тези дето избиха и репресираха този клуб да го възродят .
20
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До ColossusСам казваш, че старото дружество е "мъртвец" т.е. няма как да наследим дългове - титлите са си на Армията и са на всякакви видове ЦСКА-та - кеф ти Червено знаме, Септемврийско знаме, ЦДНА-та, Средец и т.н. - пак никакъв проблем, а за тези дето се тормозят как така новото ПФК ЦСКА 1948 това на Гришата и Стоичков ще заиграе веднага във Висшата лига - нали не сте забравили, че другата седмица новото ПФК ЦСКА 1948 придобива Литекс барбар с професионалния му лиценз :)))) капиш ...
19
0
 
1
 
! Отговори
Colossus преди 7 години
До Истински ЦСКАРВ никаква Б група не може да играе сегашния ЦСКА, там условията за лицензиране са същите като в А група,само дето сроковете са удължени.Старото дружество е ''мъртвец'',въпросът сега е - как новото дружество да наследи титлите и купите без дълговете на предишното
18
1
 
2
 
! Отговори
ф преди 7 години
Нищо няма да стане в ЦСКА .И няма как да стане това са 100 милиона дълг,никой ги няма чисто ,а се събират триумвирати с по - малко от половината пари и дотам .
17
2
 
1
 
! Отговори
Истински ЦСКАР преди 7 години
Искаме си истинския ЦСКА. Този ЦСКА, който сега ще играе в Б група. Омръзна ми от далаверите на разни чичковци с пари да страдаме феновете.Този сезон може да играем в Б група, но следващия сезон като се върнем в професионалния футбол, да смажем "великите" отборчета Лудогорец и Левски. И ще си бъде онова истинското ЦСКА, което винаги сме обичали, онова ЦСКА с много трофеи и успехи. А не някакво новосформирано от продажници и предатели дружество.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дълговете на ЦСКА са ясни - 22млн. на последна съдебна инстанция. Колко са дълговете на Леевски, обаче? 15млн. за новата трибуна + 6-7млн. към НАП + дългове към футболисти, треньори, мениджъри + неустойки + лихви...... Батков остави отбора "на червено". Седем години без трофей. На мач ходят по 1000 заблудени наркоси. Пеевски продава всичко и се гласи да емигрира. Боко е пътник на изборите. ДПС се разцепи.А на бас кой ще фалира първи.
15
2
 
7
 
! Отговори
nick преди 7 години
Стоичков пари никога не дава.. само взема!
14
6
 
7
 
! Отговори
daxie преди 7 години
ФК Чорбар Ретропрасе
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
искам да стана зет на Стоичков.....мога да не спя цяла седмица, а още повече да жуля непрекъснато....а журналистките от БТВ се умиляваха от думите на този завършен ***...
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са велики само в собствените си очи. То така е най-лесно - дай, дай пари, после що си ги искаш. Тоя бил виновен, оня бил, никой не бил. Та ни дайте още.
11
9
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Защо ни занимавате с проблемите на един фалирал отбор. Да го закриват и толкова, футбол пак ще има.
10
10
 
13
 
! Отговори
Фишек преди 7 години
Аре бе ? Как става така, от "В" група и веднага в "елита". То па един елит... ЦСКА да не би да са нещо миропомазани, че ще прескачат "Б" група ? Как така клуб като Ювентус крета 2-3 години по долните дивизии докато се завърне, за наш ЦСКА разбираш ли трябва да се направи всичко, догодина да е в "елита". Смешковци, осъзнайте се...
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е да се покаже кога са натрупани дълговете, кой е командвал парада в клуба ЦСКА, кой е шефа на НАП дето не си е сбрал вземанията, кой е бил на власт (щото без него няма как да стане)... Иначе си е чесане на пръстите.
8
1
 
13
 
! Отговори
шщд преди 7 години
"анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла" - хахаххаха
7
1
 
7
 
! Отговори
12ще е преди 7 години
КОЙТО ДА Е ,СТАКЪВ БОРЧ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ,НЕ СТОИЧКОВ АКО ЩЕДАЕ СТОИЧКОВИ СИЕ!
6
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе , хора кой е луд да даде 33млн. доказани от съда , само за правото да играе в елита и после поне по 6-7млн. годишно за издръжката , това прави да се извадят минимум 40млн ?! Майкъла го е казал в прав текст -НЯМА КОЙ !!! А хибрида Чорбар -Етрополе докато излази от окръжните групи и стигне до елита ще минат 4-5 години ! Едно е сигурно че се хвърлиха нови милиони за една купа , от която не могат да се ползва за Европа , защото нямат лиценз и няма да имат ! R.I.P. cska +!
5
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да има ново ЦСКА в Кюрдистан, знаели човек
4
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Конят ЦСКА продължава да агонизира. Най-хуманно е да бъде застрелян за да му спестят адските мъки в които бавно гасне. То е ясно че никой няма да даде 30 милиона за отбор като ЦСКА.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там не ги интересуват дълговете, там ги трупат.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков, ако види зор с дълговете на ЦСКА., може да откреу още едно .....

Спонсорирани публикации