Гимнастиката е секта, момичетата – "пенсионерки" на 22

Това заяви Бетина Жотева, член на СЕМ и бивш състезател по волейбол
Обновена: 18 юни 2016 17:43 | 18 юни 2016 12:27,
84
Гимнастиката е секта, момичетата – "пенсионерки" на 22
Снимка: Булфото

Художествената гимнастика е секта. Момичетата, които упражняват този спорт, живеят в едно твърде затворено и елитарно общество. Това заяви пред Нова тв членът на СЕМ и бивш състезател по волейбол Бетина Жотева в коментар по темата с инцидента със световната ни шампионка Цветелина Стоянова.

Според Жотева гимнастичките биват "пенсионирани" на по 22-23 години и излизат от този спорт "абсолютни емоционални инвалиди".

Голямата ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева пък коментира, че често великите спортисти преживяват емоционални сривове, защото носят огромна отговорност. 

Още по темата

"Но тъй като се славим като силни хора, само най-близките ни разбират какви кризи изживяваме", категорична е Гроздева.

Според нея победите бързо се забравят, но загубите се понасят тежко, защото са обект на продължителни критики.

"По случая с инцидента с Цвети медиите нарушиха абсолютно всички етични правила. Не трябваше да се ровят толкова надълбоко в личния й живот. Това лешоядство ще ни съсипе като хора. За нас не остана нищо свято", коментира още Жотева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
ВЕРНО БЕЕЕ преди 7 години
*** КАК НЕ СЕТИХ - ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ПУТИН Е ВИНОВЕН, ТЯ ГИМНАСТИКАТА ОТ РУСИЯ ИДВА НАЛИ :)):)А ТЕНИСА ДЕТО Е ОТ ЗАПАД Е ЕДИН ЛЕЖЕРЕРН ЩАДЯЩ.... САМО ВИЖТЕ СЕРИНА ВИЛЯМС:):):)ТАЯ КАК БЕТИ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ
58
1
 
6
 
! Отговори
666 преди 7 години
До Секта?! ама тя е спортист по креватна гимнастика. Естествено, че може да го каже.
57
1
 
7
 
! Отговори
666 преди 7 години
По-друго си е да скочиш от дивана на екрана, без да можеш да четеш - по директива - за 3 дни на екрана. Бетина, живи сме все още хората, които помним и знаем как стана говорителка в единствената навремето телевизия. Затвори си грозната уста. Стой си на топлото местенце, което си заслужила само с обслужване на подходящите господа и не обиждай момичетата, които се трудят така, както ти никога не си се трудила.
56
0
 
0
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Права е комсомолката когато има проблем с наш спортист или обикновен човек не трябва да слагаме общи епитети и да слизаме на това ниско Бай Ганьовско ниво на обиди , епитети и интернет злоба !
55
0
 
3
 
! Отговори
Ами другите? преди 7 години
Ами какво да кажем за състезателите по математика и програмиране. Решават задачи по 12-14 часа на ден. Всекидневно. Замисляли ли сте се някога за това? Какъв зверски труд е това, колко жертви и лишения изисква. При това не физически труд, а умствен.И въпреки това досега не си спомням някой в медиите да е казал, че учениците ни са държани в концлагер. Има само хвалебствия колко са умни децата ни.И да - състезателите по математика и информатика и те се пенсионат на 21-22г.
54
0
 
4
 
! Отговори
Да сложим край преди 7 години
Предлагам да закрием художествената гимнастика и волейбола в България и да сложим край на спорта въобще. Да се спортува професионално е отвратително, води само до контузии и емоциална нестабилност. Води до самоубийства. Закривайте! Нека по цял ден да си пафкаме зелено, да се наливаме с биричка и да смъчкаме бело. Тогава няма да имаме ядове и ще си живеем перфектно.
53
0
 
6
 
! Отговори
Секта?! преди 7 години
Не мога да си представа, че бивш спортист може да изръси подобна глупост.По същата логика всички хора, които се занимават с нещо не много разпространено, са секта. Ами съвсем нормално е хора със сходни интереси и с общи цели са прекарвам повечето време заедно.Например и планинарите в България сме секта - има 200-300 запалени тук и общо-взето всички се познаваме и постоянно се засичаме из чукарите.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Жотева, а защо през РЕЖИМА На НешкаРобева, който беше убийствен, нямаше нитоедно момиче през годините посегнало наживота си, а само слава и златни медали "------------------------------------------------------------------------------------Много неща е имало, но никой не пишеше, това че не сте чели, не означава че не е имало инциденти. А защо се е мълчало?! Именно затова - за да бъде художествената гимнастика в България единствено слава и златни медали! И държавните лидери да се кичат с тяхната слава.И сега много неща се премълчават, но представете си в онези години на цензура!
51
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само българските футболисти могат да пият цяла нощ и после да играят,но пък гледат световното в кръчмата.
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да коментирам Чампоева-Жотева само тя не се беше изказвала.Но вие да не би да си мислите,че световен шампион се става без зверски труд и изстискване на силите да край.Да не ли да си мислите,че рускините,които са абсолютен фаворит не ги скапват от тренировки.Ще кажете Путин е виновен.Ама не са само те.Всички момичета от цял свят тренират зверски за да покажат в тия няколко минути съвършенство.Професионалният спорт носи медали и слава,но и травми за цял живот.
49
1
 
5
 
! Отговори
Стига,бе! преди 7 години
До Анонимен Секта е глупостта у нас-най- голямата секта!
48
1
 
14
 
! Отговори
Да ясъди федерацията преди 7 години
Всеки има личен символ, за това защо преходът ни не успя. За мен това е Бетина .......,сменям си мъжа, като се смени системата.Галено номенклатурно чедо, зарязало съпруга си посланик.После работа в телевизия , където не можеше да постави едно правилно смислово ударение,пръхтейки като кон.В друга държава никой няма да търпи тази посредственост.ПОСЛЕ Брюксел, СЕМ.....Докога такива ще избутват къдърните и мислещите, това нещо няма грам собствена мисъл-клише до клише, повтаряни като ***.Позор!
47
10
 
16
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Бети, още те помним с онова шумно поемане на въздуха по време на говорителствуването ти в телевизията. Така и не можа да го преодолееш. Явно волейбола понеже не е секта не е можел да те научи. За твоя информация има спортове дето действително се пенсионират рано спортистите. Не мисля, ч е ще разбереш защо. Ти явно би играла волейбол и с памперса понеже не е секта. А как изглеждат гимнастичките след спирането на активната дейност виж при Слави. Предпочитам такава инвалидка пред тебе.
46
9
 
18
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 7 години
без спорт цялата държава ще стане гей прайд
45
10
 
16
 
! Отговори
do 56 преди 7 години
Спортът е единственото в днешния свят, което може да калява и да направи младите хора истински бойци! А твоите думи показват единствено, че си без воля да се занимаваш с физически упражнения!
44
29
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спортът е глупост, поле за изява на тези без особени качества.
43
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко жлъчни коментари. Прези да коментирате коя е Бетина Жотева, прочетете по съществото изказването и коментирайте ПО СЪЩЕСТВО. Какво невярно има във факта, че този спорт те изпива бързо, а публиката помна само успехите ти? или в изказването на М. Гроздева, че са нарушени всички етични правила? хайде де - отговорете ми ПО СЪЩЕСТВО!
42
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бетина Жотева-*** от фондация Америка против България
41
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
след 35 години Т.Живков падна от власт. Дърги *** като М.Гигова , Н Робева немат намерение да пускат кокала и нема кой да ги изгони. А от Илиана Раева, може би Наско Сираков е по неприятен!
40
12
 
43
 
! Отговори
мнение преди 7 години
От такива като Бетина, които стават за всичко... акъл не искам. Яхнала една "ракета носител":) премина през телевизионна говорителка, журналистиката, после външно министерство и сега я виждаме в СЕМ да се изказва за спорта. За нея успех е равнозначно на яхане на ракети носители... що се обажда изобщо? Да я видят, че още иска да се пласира ли?

Спонсорирани публикации