Модрич виновен за изпусната дузпа от Рамос

Халфът на Реал казал на Субашич как да отрази удара на Серхио
22 юни 2016 10:30, Красимир Ангелов
6
Модрич виновен за изпусната дузпа от Рамос
Снимка: Reuters

Вратарят на Хърватия Даниел Субашич обяви, че Лука Модрич му е казал как да отрази битата от Серхио Рамос дузпа при победното 2:1 над Испания.

Както е известно, Субашич спаси наказателния удар бит от Рамос при резултат 1:1, а впоследствие Хърватия вкара гол и обърна испанците, с което спечели първото място в групата.

След двубоя Субашич призна, че Дарио Сърна се е приближил към пейката на тима, за да види какво ще му подскаже намиращият се там Лука Модрич, който е съотборник със Серхио Рамос в европейския клубен шампион Реал Мадрид.

Именно Модрич показа на Сърна как смята, че ще изпълни Рамос, а след това се видя как Сърна отива до Субашич, за да му предаде информацията.

"Не съм само аз със заслуга за победата. Всички момчета тук заслужават напълно мястото си и всички сме готови да умрем за отбора. Не знам къде е краят на това, само знам, че имаме още един мач след четири дни," заяви още Субашич.

В същото време селекционерът на Хърватия Анте Чачич похвали своите футболисти след успеха над европейския шампион.

"Много важен резултат. Победихме силен отбор. Ние също имаме конкурентен състав и може да спечелим срещу всеки съперник. Направих пет промени, за да дам възможност на играчите да си починат преди плейофите и да проверя младите.

Това придава допълнителна тежест на успеха. Много ми хареса, че играхме агресивно. Борихме се и постигнахме победа в името на всички хървати по света", коментира Чачич.

Още реакции след снощните мачове от Евро 2016 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
ДО 1 преди 7 години
Явно си нямат си нямат някой, като Перуката, Бате Венци и Плешивия инак и там футбола да е пред закриване!!
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нито имаше дуспа, нито се изпълни по правилатаабе да поздравим роднините на съдията и най-вече макя му
4
1
 
21
 
! Отговори
маларт преди 7 години
По интересното е дали от съдийската комисия на УЕФА ще разгледат безобразно слабия съдия и дали ще му дават още мачове да разваля
3
3
 
31
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Съдията е за е...е ,че остъди такава измислена дузпа за Испанците...а 5 мин по рано не отсъди за Хърватите !!!
2
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдията е за е...е.Че Субашич излезна почти 3 метра напред а по правилник трябва да стои на голлинията.Хептен скъси ъгъла.А и помощника само подскача отстрани като заклан петел...
1
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Хърваия нямат ли си чалготеки, че си губят времето на това европейско, а и Испания се морят да бият. Да питат нашите гранд футболисти как се чупи кръшна снага и въобще да не се занимават да се потят на терена.